Palle Strøm

Arbejde:

Slagtermester

Synsfejl:

Nærsynet

Behandling:

LASEK

Palle Strøm har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Palle, som tidligere døjede med nærsynethed og de udfordringer, det førte med sig i hans professionelle liv samt i fritidsaktiviteter som golf og jagt, deler sin positive oplevelse: “Jeg havde sat mig for, at jeg ikke ville have briller.” Dette besluttede han, for at eliminere de gener, brillerne skabte både på arbejde og under fritidsaktiviterne.

“Min øjenlaser operation, er noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv”

Frustration på golfbanen

Før operationen fandt Palle det frustrerende ikke at kunne se, hvor golfbolden landede, og han oplevede ofte træthed under bilkørsel på grund af det ekstra fokus, det krævede at se langt. Selvom han prøvede kontaktlinser, blev han aldrig komfortabel med dem. Palle forklarer, hvordan hans syn påvirkede ham mere, end han gerne ville indrømme, og hvordan dette ændrede sig efter hans besøg hos Memira: “Da jeg kom ind til Memira allerede til de første samtaler, følte jeg, at jeg var i gode hænder.”

Book din gratis forundersøgelse allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Ny frihed i dagligdagen

Efterfølgende har Palle oplevet en betydelig forbedring, især mærkbar da han stod på golfbanen. “Da jeg var oppe og spille golf, der kunne jeg se meget længere væk, end jeg kunne før” I forhold til selve laser operationen siger Palle: “Der er ikke noget farligt ved det overhovedet. Man er i total trygge hænder,” og tilføjer, “Det er noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv.” Denne transformation har givet Palle en ny frihed i hans daglige aktiviteter og erhverv, og han anbefaler varmt Memira til enhver, der overvejer lignende synskorrigerende indgreb.”

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book