Palle Byg

Arbejde:

Indehaver af Palle Byg

Synsfejl:

Alderssyn

Behandling:

Linseudskiftning (RLE)

Palle Byg

I sin fritid går Palle Byg på jagt og det var en af grundende til at han valgte at få et linseudskift, så det blev nemmere i hverdagen.

“Allerede dagen efter operationen kunne jeg se.” Palle Pallesen, indehaver af Palle Byg.

Da alderssynet indhentede mig

Palle Byg som ejer og driver Pallesen Byg ApS fik en laser operation for 10 år siden, da han døjede med nærsynethed, en operation han dengang var meget glad for. Men som så mange andre blev Palle indhentet af alderssynet og de sidste to år var det gået stærkt. Derfor valgte han at få lavet et linseudskift hos Memira i Aarhus.

“Før operationen var jeg nærsynet og brugte skærmbriller når jeg sad foran computeren, men det var jeg blevet træt af”, siger han.

Jeg var nervøs da jeg satte mig i stolen

“Det gik dog hurtigt over. Roligt personale på operationsstuen, så faldt jeg hurtigt til ro igen og en lille time efter var det hele overstået.”

Arbejdsmæssigt har det haft stor betyding for Palle at have fået et linseudskift.

“Nu er der kommet en ekstra faktor på tommestokken og det er millimeter. Den er vi begyndt at bruge igen”

Ved kontrol så det hele fint ud

“Men det vidste jeg allerede dagen efter operationen, da jeg kunne læse hvad der stod på min telefon, det kunne jeg ikke før.”

Palle Byg har i længere tid vidst at han ville have fortaget et linseudskift, men det skulle lige passe ind i den travle dagligdag. For Palle er økonomien den lille del af det, for ham har det mere handlet om friheden ved at kunne undvære brillerne og ikke at skulle huske at have sine briller med til alt ting.

“Jeg har ikke briller der dugger eller bliver våde. For mig er det friheden i hverdagen der har været vigtigst.”

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Nu er der kommet en ekstra faktor på tommestokken og det er millimeter.”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Palle Strøm

Palle Strøm

Slagtermester

Palle Strøm som til daglig leder og driver Læsø Slagteren, har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: LASEK
Lena Høvring

Lena Høvring

Projekt manager

Efter at have kæmpet med en tiltagende nødvendighed for briller siden 2019, tog Lena skridtet til at udforske alternativer, som kunne tilbyde hende en permanent løsning. Hendes rejse med Memira, er ikke kun en fortælling om synsforbedring, men også om den tryghed og professionalisme, som hun mødte gennem hele processen.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK