Patricia Mangaard

Jeg har haft linser i næsten halvdelen af mit liv – og det har bare altid været bøvlet…

Når linserne generede så kunne de nemt ødelægge en hel træning – og det gider man bare ikke, når man er klar til at give den max gas. Efter min øjenlaser oplever jeg ikke længere de problemer.

Jeg er vild med at gå i køkkenet og nørkle med forskellige sunde retter, med masser af lækre detaljer i både smag og præsentation. Og det er bare også blevet så meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal kæmpe med besværlige linser, der “svømmer” rundt eller tørrer ud. Og hvis mit lille bonusbarn på 2 år er ked af det om natten, behøver jeg ikke længere spørge ham om hvor sutten er – nu kan jeg heldigvis selv se den!

Hos Memira fik jeg god vejledning og information gennem hele forløbet. Personalet var meget forklarende og omsorgsfulde, og de fik mig til at føle mig tryg. De var ekstremt nærværende og professionelle både før, under og efter min behandling.

Jeg vil helt sikker anbefale alle at få lavet en forundersøgelse hos Memira – og hvis de er egnede til behandling, så er det om at få det gjort. Det er i hvert fald en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.

Patricia Mangaard

Arbejde:
Madentusiast

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book