Patricia Mangaard

Jeg har haft linser i næsten halvdelen af mit liv – og det har bare altid været bøvlet…

Når linserne generede så kunne de nemt ødelægge en hel træning – og det gider man bare ikke, når man er klar til at give den max gas. Efter min øjenlaser oplever jeg ikke længere de problemer.

Jeg er vild med at gå i køkkenet og nørkle med forskellige sunde retter, med masser af lækre detaljer i både smag og præsentation. Og det er bare også blevet så meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal kæmpe med besværlige linser, der “svømmer” rundt eller tørrer ud. Og hvis mit lille bonusbarn på 2 år er ked af det om natten, behøver jeg ikke længere spørge ham om hvor sutten er – nu kan jeg heldigvis selv se den!

Hos Memira fik jeg god vejledning og information gennem hele forløbet. Personalet var meget forklarende og omsorgsfulde, og de fik mig til at føle mig tryg. De var ekstremt nærværende og professionelle både før, under og efter min behandling.

Jeg vil helt sikker anbefale alle at få lavet en forundersøgelse hos Memira – og hvis de er egnede til behandling, så er det om at få det gjort. Det er i hvert fald en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.

Patricia Mangaard

Arbejde:
Madentusiast

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book