Patricia Mangaard

Jeg har haft linser i næsten halvdelen af mit liv – og det har bare altid været bøvlet…

Når linserne generede så kunne de nemt ødelægge en hel træning – og det gider man bare ikke, når man er klar til at give den max gas. Efter min øjenlaser oplever jeg ikke længere de problemer.

Jeg er vild med at gå i køkkenet og nørkle med forskellige sunde retter, med masser af lækre detaljer i både smag og præsentation. Og det er bare også blevet så meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal kæmpe med besværlige linser, der “svømmer” rundt eller tørrer ud. Og hvis mit lille bonusbarn på 2 år er ked af det om natten, behøver jeg ikke længere spørge ham om hvor sutten er – nu kan jeg heldigvis selv se den!

Hos Memira fik jeg god vejledning og information gennem hele forløbet. Personalet var meget forklarende og omsorgsfulde, og de fik mig til at føle mig tryg. De var ekstremt nærværende og professionelle både før, under og efter min behandling.

Jeg vil helt sikker anbefale alle at få lavet en forundersøgelse hos Memira – og hvis de er egnede til behandling, så er det om at få det gjort. Det er i hvert fald en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.

Patricia Mangaard

Arbejde:
Madentusiast

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK, Øjenlaser

Vores kunder

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Armand Duplantis

Armand Duplantis

Verdensrekordholder i Stangspring

Armand Duplantis har verdensrekorden i stangspring med 6.18 meter indendørs og 6.15 meter udendørs. Han er desuden Olympisk mester. Han har fået lavet øjenlaser hos Memira, hvilket har givet ham stor frihed.

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book