Du kan trygt besøge vores klinikker – vi har fokus på hygiejne, væremidler og afstand. Læs mere om vores tiltag i forbindelse med Covid-19

Patricia Mangaard

Jeg har haft linser i næsten halvdelen af mit liv – og det har bare altid været bøvlet…

Når linserne generede så kunne de nemt ødelægge en hel træning – og det gider man bare ikke, når man er klar til at give den max gas. Efter min øjenlaser oplever jeg ikke længere de problemer.

Jeg er vild med at gå i køkkenet og nørkle med forskellige sunde retter, med masser af lækre detaljer i både smag og præsentation. Og det er bare også blevet så meget nemmere, nu hvor jeg ikke skal kæmpe med besværlige linser, der “svømmer” rundt eller tørrer ud. Og hvis mit lille bonusbarn på 2 år er ked af det om natten, behøver jeg ikke længere spørge ham om hvor sutten er – nu kan jeg heldigvis selv se den!

Hos Memira fik jeg god vejledning og information gennem hele forløbet. Personalet var meget forklarende og omsorgsfulde, og de fik mig til at føle mig tryg. De var ekstremt nærværende og professionelle både før, under og efter min behandling.

Jeg vil helt sikker anbefale alle at få lavet en forundersøgelse hos Memira – og hvis de er egnede til behandling, så er det om at få det gjort. Det er i hvert fald en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.