Peter Sahlberg

Peter Sahlberg driver to spændende rejsebureauer; Surfakademin – som lærer folk at surfe overalt i verden hele året rundt, og det nystartede Yogiakademin – som tilbyder rejser med yoga og meditation på skemaet. Læs hvordan kontaktlinserne hæmmede Peter i at leve livet og fange den perfekte bølge.

Peter surfer i Sri Lanka med Surfakademin

Eftersom jeg arbejder med min passion, så lever jeg et utroligt aktivt liv, hvor jeg er i fysisk bevægelse hver eneste dag. Når jeg ikke surfer, så svømmer jeg, dyrker yoga eller er ude og løbe. Jeg har været nærsynet siden jeg var 15 år, og jeg havde en rigtig grel synsfejl på -3,25 og tilmed en irriterende bygningsfejl at deale med. Jeg brugte både briller og linser. Når jeg tabte linserne – hvilket let sker når man er fysisk aktiv – blev jeg halvblind. Og bare dét at være vide at jeg havde tabt dem, gjorde mig mere forsigtig, hvilket hæmmede min surfing – fremfor alt når de større bølger kom. Jeg besluttede mig derfor for at undersøge om jeg kunne få foretaget en øjenoperation.

Nervøs inden behandlingen

Ved forundersøgelsen hos Memira fik jeg at vide, at jeg kunne få foretaget en LASEK-operation. Jeg havde stor tillid til både optikeren og lægen, hvilket var afgørende for min beslutning om at få foretaget operationen. Jeg var meget spændt i timerne inden, idet jeg havde hørt forskellige meninger om hvor vidt indgrebet gjorde ondt eller var smertefrit. Operationen gik overraskende hurtigt og smidigt. Der gik et par timer, hvor jeg ligesom bare ventede på reaktionen. Og så kom den… så eftertrykkeligt. Øjnene sved utroligt meget og jeg blev lidt ved siden af mig selv. Var der gået noget galt, brugte jeg de bedøvende dråber rigtigt – skulle det virkelig gøre så vildt ondt? Da var det virkelig rart at kunne ringe til akutnummeret, som jeg fik udleveret i forbindelse med operationen og lige få afstemt situationen og beroliget. Efter nogle dage stoppede smerterne og efter yderligere 2 måneder så jeg alt i HD.

Nu med et super resultat!

Nu – næsten efter et år efter operationen – har jeg svært ved at overhovedet at huske alle de mange års problemer med tørre, sandede – eller endnu værre – tabte linser og glemte briller. En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!

Peter Sahlberg

Arbejde:
Surfer

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book