Peter Sahlberg

Peter Sahlberg driver to spændende rejsebureauer; Surfakademin – som lærer folk at surfe overalt i verden hele året rundt, og det nystartede Yogiakademin – som tilbyder rejser med yoga og meditation på skemaet. Læs hvordan kontaktlinserne hæmmede Peter i at leve livet og fange den perfekte bølge.

Peter surfer i Sri Lanka med Surfakademin

Eftersom jeg arbejder med min passion, så lever jeg et utroligt aktivt liv, hvor jeg er i fysisk bevægelse hver eneste dag. Når jeg ikke surfer, så svømmer jeg, dyrker yoga eller er ude og løbe. Jeg har været nærsynet siden jeg var 15 år, og jeg havde en rigtig grel synsfejl på -3,25 og tilmed en irriterende bygningsfejl at deale med. Jeg brugte både briller og linser. Når jeg tabte linserne – hvilket let sker når man er fysisk aktiv – blev jeg halvblind. Og bare dét at være vide at jeg havde tabt dem, gjorde mig mere forsigtig, hvilket hæmmede min surfing – fremfor alt når de større bølger kom. Jeg besluttede mig derfor for at undersøge om jeg kunne få foretaget en øjenoperation.

Nervøs inden behandlingen

Ved undersøgelsen hos Memira fik jeg at vide, at jeg kunne få foretaget en LASEK-operation. Jeg havde stor tillid til både optikeren og lægen, hvilket var afgørende for min beslutning om at få foretaget operationen. Jeg var meget spændt i timerne inden, idet jeg havde hørt forskellige meninger om hvor vidt indgrebet gjorde ondt eller var smertefrit. Operationen gik overraskende hurtigt og smidigt. Der gik et par timer, hvor jeg ligesom bare ventede på reaktionen. Og så kom den… så eftertrykkeligt. Øjnene sved utroligt meget og jeg blev lidt ved siden af mig selv. Var der gået noget galt, brugte jeg de bedøvende dråber rigtigt – skulle det virkelig gøre så vildt ondt? Da var det virkelig rart at kunne ringe til akutnummeret, som jeg fik udleveret i forbindelse med operationen og lige få afstemt situationen og beroliget. Efter nogle dage stoppede smerterne og efter yderligere 2 måneder så jeg alt i HD.

Nu med et super resultat!

Nu – næsten efter et år efter operationen – har jeg svært ved at overhovedet at huske alle de mange års problemer med tørre, sandede – eller endnu værre – tabte linser og glemte briller. En helt magisk frihed. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik foretaget min operation meget før!

Peter Sahlberg

Arbejde:
Surfer

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
LASEK

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book