Yasser Mostofi

Duggede og våde briller var hverdag for Yasser, før han besluttede sig for at få lavet en øjenlaserbehandling.

Besværet med briller før øjenlaser

Yasser arbejder som projektleder i byggebranchen, hvor det ofte er besværligt at bruge briller, fordi arbejdet er meget udendørs. Brillerne dugger, bliver våde og det er upraktisk at have beskyttelsesbriller uden på brillerne.

Inden Yasser besluttede sig for at få lavet øjenlaser, havde han tænkt over det længe. Han havde hørt, at man skal vente med at lave en behandling, indtil synet er stabilt – hvilket er rigtigt. Undersøgelsen bekræftede, at hans syn var stabilt, og at synsfejlen kunne rettes med en øjenlaserbehandling. Han fik svar på alle sine spørgsmål og fik informationsmateriale med hjem, så han kunne læse det hjemme i fred og ro.

-Jeg følte, at Memira var rigtig god til at informere om, hvordan behandlingen forløber, og hvilket resultat jeg kunne forvente umiddelbart efter behandlingen og i tiden efter. Så jeg besluttede at bestille tid til en øjenlaserbehandling efter min forundersøgelse.

Operationsdagen

Operationsdagen kom, og Yasser fik beroligende medicin, inden øjenlægen foretog det sidste tjek. Herefter fik han en operationshue på og lagde sig på briksen under lasermaskinen.

-Det er helt sygt så hurtigt behandlingen gik, jeg blev ikke engang nervøs. Det tog 7 sekunder på hvert øje, så jeg var på operationsstuen i mindre end 10 min. Jeg kunne se umiddelbart efter operationen. Det var fuldstændig surrealistisk.

Da behandlingen var færdig, hvilede han sig et stykke tid på klinikken, inden han tog hjem. Efter en FS-lasik kan det svie i øjnene et par timer senere, hvilket selv Yasser oplevede. Han fortæller;

-Jeg var forberedt på, at det ville gøre ondt, det var præcis det, Memira havde informeret mig om – det var som at have hakket utrolig mange løg. Jeg havde bedøvende øjendråber med hjem, som jeg kunne bruge til at lindre smerten, men jeg følte ikke, at jeg havde brug for dem.

Dagene efter og resultatet efter øjenlaser

I dagene efter behandlingen var hans øjne ret tørre og Yasser havde en “grusagtig” fornemmelse, men han kunne se klart – hvilket var meget fascinerende. Han syntes, det føltes trygt, at han fik et vagtnummer med hjem, som han kunne ringe til med spørgsmål uden for åbningstid. Efter en uge føltes alt godt, og Yasser er meget glad for resultatet.

-Når jeg er i et stormagasin, konkurrerer jeg med min bror om, hvem der kan læse det skilt, der er længst væk. Jeg vinder altid imod ham, og han har ikke nogle synsfejl overhovedet. Jeg har en helt anden livskvalitet i dag!

Yasser Mostofi

Arbejde:
Projektleder i byggebranchen

Synsfejl:
Nærsynet/Bygningsfejl

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
29 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book