Yasser Mostofi

Duggede og våde briller var hverdag for Yasser, før han besluttede sig for at få lavet en øjenlaserbehandling.

Besværet med briller før øjenlaser

Yasser arbejder som projektleder i byggebranchen, hvor det ofte er besværligt at bruge briller, fordi arbejdet er meget udendørs. Brillerne dugger, bliver våde og det er upraktisk at have beskyttelsesbriller uden på brillerne.

Inden Yasser besluttede sig for at få lavet øjenlaser, havde han tænkt over det længe. Han havde hørt, at man skal vente med at lave en behandling, indtil synet er stabilt – hvilket er rigtigt. Undersøgelsen bekræftede, at hans syn var stabilt, og at synsfejlen kunne rettes med en øjenlaserbehandling. Han fik svar på alle sine spørgsmål og fik informationsmateriale med hjem, så han kunne læse det hjemme i fred og ro.

-Jeg følte, at Memira var rigtig god til at informere om, hvordan behandlingen forløber, og hvilket resultat jeg kunne forvente umiddelbart efter behandlingen og i tiden efter. Så jeg besluttede at bestille tid til en øjenlaserbehandling efter min undersøgelse.

Operationsdagen

Operationsdagen kom, og Yasser fik beroligende medicin, inden øjenlægen foretog det sidste tjek. Herefter fik han en operationshue på og lagde sig på briksen under lasermaskinen.

-Det er helt sygt så hurtigt behandlingen gik, jeg blev ikke engang nervøs. Det tog 7 sekunder på hvert øje, så jeg var på operationsstuen i mindre end 10 min. Jeg kunne se umiddelbart efter operationen. Det var fuldstændig surrealistisk.

Da behandlingen var færdig, hvilede han sig et stykke tid på klinikken, inden han tog hjem. Efter en FS-lasik kan det svie i øjnene et par timer senere, hvilket selv Yasser oplevede. Han fortæller;

-Jeg var forberedt på, at det ville gøre ondt, det var præcis det, Memira havde informeret mig om – det var som at have hakket utrolig mange løg. Jeg havde bedøvende øjendråber med hjem, som jeg kunne bruge til at lindre smerten, men jeg følte ikke, at jeg havde brug for dem.

Dagene efter og resultatet efter øjenlaser

I dagene efter behandlingen var hans øjne ret tørre og Yasser havde en “grusagtig” fornemmelse, men han kunne se klart – hvilket var meget fascinerende. Han syntes, det føltes trygt, at han fik et vagtnummer med hjem, som han kunne ringe til med spørgsmål uden for åbningstid. Efter en uge føltes alt godt, og Yasser er meget glad for resultatet.

-Når jeg er i et stormagasin, konkurrerer jeg med min bror om, hvem der kan læse det skilt, der er længst væk. Jeg vinder altid imod ham, og han har ikke nogle synsfejl overhovedet. Jeg har en helt anden livskvalitet i dag!

Yasser Mostofi

Arbejde:
Projektleder i byggebranchen

Synsfejl:
Nærsynet/Bygningsfejl

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
29 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book