FS-LASIK

En sikker og oftest smertefri laseroperation med kort helingstid. FS-LASIK er den mest almindelige metode blandt Memiras kunder.

  • Hurtigt godt syn og minimalt ubehag
  • Verdens mest anvendte øjenlasermetode
  • Høj præcision takket være avanceret laserteknik

 Hvad koster en FS-LASIK?

Verdens mest anvendte metode

FS-LASIK er en meget sikker og for de allerfleste også en helt smertefri operation med meget kort helingstid. På grund af den hurtige rekonvalescens, er det denne metode, som vi anbefaler de fleste af vores kunder. Med FS-LASIK kan vi korrigere synsfejl mellem -10 og +2,5. Har du bygningsfejl ned til -6 så er dette også muligt at korrigere. For at kunne lave en FS LASIK er det en forudsætning, at dine hornhinder er tilstrækkeligt tykke.

Sådan foregår FS-LASIK

Før operationen

Før din operation vil lægen, som skal operere dig, foretage sin egen uafhængige forundersøgelse af dine øjne. Hvis øjenlægen opdager noget, som kan påvirke resultatet, afstår vi fra at operere dig.

Under operationen

Inde på operationsstuen har lægen og sygeplejersken forberedt alt forud for din operation. Under operationen styrer lægen laseren og følger nøje proceduren gennem mikroskopet. Det tager nogle minutter pr. øje og er smertefrit. Metoden indebærer, at der laves et tyndt låg i hornhindens yderste lag ved hjælp af en såkaldt femtosekundlaser, som herefter løftes til siden. Dernæst korrigerer FS-laseren krumningen og derved synsfejlen på hornhinden.

Dit øje er lokalbedøvet med øjendråber under operationen, så du mærker ikke smerte. Du mærker blot et tryk mod øjet, og det bliver mørkt en kort stund, mens laseren laver ”låget” i hornhinden.

Når synsfejlen er blevet korrigeret, løftes låget i hornhinden tilbage på plads og fæstner sig hurtigt. Du kan se umiddelbart efter operationen, og de fleste kan gå på arbejde som normalt allerede næste dag.

En sikker metode

Hos Memira anvender vi kun vel afprøvede og dokumenterede metoder. Metoderne  hvilker på store mængder klinisk data, som vidner om den høje sikkerhed og kundetilfredshed. Vores kvalitetsafdeling arbejder systematisk med at følge op på resultater og sikring af vores kliniske processer. Dette for at vi kan tilbyde dig en tryg synskorrigerende behandling- med det bedst mulige resultat.

Alle kirurgiske indgreb indebær en vis risiko, det er dog sjældent at vi oplever alvorlige bivirkninger eller komplikationer. De fleste komplikationer er desuden mulige at efterbehandle, hvis de opdages i tide. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, såfremt der er noget, du er urolig for eller har spørgsmål omkring, efter operationen.

For at minimere risici for infektioner er det meget vigtigt, at du nøje følger de råd, som du har fået af os før operationen.

Nogle patienter har brug for komplementerende behandling for at opnå det ønskede resultatet, hvilket i disse tilfælde indgår i prisen via vores 5 års tryghedsgaranti.

Læs den komplette liste over risici for bivirkninger og komplikationer ved FS-LASIK.

Efter FS-LASIK

Ved FS-LASIK kan nogle opleve svie og irritation i de første timer efter operationen, men de fleste vil være helt fri for ubehag allerede samme aften. Det er vigtigt, at du nøje følger den vejledning og de anvisninger, som du har fået med dig hjem fra klinikken. Cirka et døgn efter din øjenlaser skal du møde op til din første kontrol.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores FS-LASIK kunder

Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Camilla Bay

Camilla Bay

Content Creator

Camilla Bay er 28 år og arbejder til daglig som content creator. Før hendes øjenlaser operation kunne hun kun se en armslængde uden kontaktlinser, hvilket gjorde det problematisk for hende i hendes dagligdag.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: Øjenlaser

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book