FS-LASIK

En sikker og oftest smertefri laseroperation med kort helingstid. FS-LASIK er den mest almindelige metode blandt Memiras kunder.

  • Hurtigt godt syn og minimalt ubehag
  • Verdens mest anvendte øjenlasermetode
  • Høj præcision takket være avanceret laserteknik

 Hvad koster en FS-LASIK?

Verdens mest anvendte metode

FS-LASIK er en meget sikker og for de allerfleste også en helt smertefri operation med meget kort helingstid. På grund af den hurtige rekonvalescens, er det denne metode, som vi anbefaler de fleste af vores kunder. Med FS-LASIK kan vi korrigere synsfejl mellem -10 og +2,5. Har du bygningsfejl ned til -6 så er dette også muligt at korrigere. For at kunne lave en FS LASIK er det en forudsætning, at dine hornhinder er tilstrækkeligt tykke.

Sådan foregår FS-LASIK

Før operationen

Før din operation vil lægen, som skal operere dig, foretage sin egen uafhængige undersøgelse af dine øjne. Hvis øjenlægen opdager noget, som kan påvirke resultatet, afstår vi fra at operere dig.

Under operationen

Inde på operationsstuen har lægen og sygeplejersken forberedt alt forud for din operation. Under operationen styrer lægen laseren og følger nøje proceduren gennem mikroskopet. Det tager nogle minutter pr. øje og er smertefrit. Metoden indebærer, at der laves et tyndt låg i hornhindens yderste lag ved hjælp af en såkaldt femtosekundlaser, som herefter løftes til siden. Dernæst korrigerer FS-laseren krumningen og derved synsfejlen på hornhinden.

Dit øje er lokalbedøvet med øjendråber under operationen, så du mærker ikke smerte. Du mærker blot et tryk mod øjet, og det bliver mørkt en kort stund, mens laseren laver ”låget” i hornhinden.

Når synsfejlen er blevet korrigeret, løftes låget i hornhinden tilbage på plads og fæstner sig hurtigt. Du kan se umiddelbart efter operationen, og de fleste kan gå på arbejde som normalt allerede næste dag.

En sikker metode

Hos Memira anvender vi kun vel afprøvede og dokumenterede metoder. Metoderne  hvilker på store mængder klinisk data, som vidner om den høje sikkerhed og kundetilfredshed. Vores kvalitetsafdeling arbejder systematisk med at følge op på resultater og sikring af vores kliniske processer. Dette for at vi kan tilbyde dig en tryg synskorrigerende behandling- med det bedst mulige resultat.

Alle kirurgiske indgreb indebær en vis risiko, det er dog sjældent at vi oplever alvorlige bivirkninger eller komplikationer. De fleste komplikationer er desuden mulige at efterbehandle, hvis de opdages i tide. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, såfremt der er noget, du er urolig for eller har spørgsmål omkring, efter operationen.

For at minimere risici for infektioner er det meget vigtigt, at du nøje følger de råd, som du har fået af os før operationen.

Nogle patienter har brug for komplementerende behandling for at opnå det ønskede resultatet, hvilket i disse tilfælde indgår i prisen via vores 5 års tryghedsgaranti.

Læs den komplette liste over risici for bivirkninger og komplikationer ved FS-LASIK.

Efter FS-LASIK

Ved FS-LASIK kan nogle opleve svie og irritation i de første timer efter operationen, men de fleste vil være helt fri for ubehag allerede samme aften. Det er vigtigt, at du nøje følger den vejledning og de anvisninger, som du har fået med dig hjem fra klinikken. Cirka et døgn efter din øjenlaser skal du møde op til din første kontrol.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores FS-LASIK kunder

Emil Thorup

Emil Thorup

Indretningsarkitekt

Emil Thorup Indretningsarkitekten Emil Thorup har brugt briller, siden han var 12 år gammel. Som 39 årig besluttede han sig for at få en øjenlaseroperation hos Memira. “Jeg havde frygtet,…

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Lamar Mahmuzic Lamar havde problemer med både briller og kontaktlinser i sit arbejde som DJ. Han besluttede sig derfor for at lave en øjenlaserbehandling i Memira. Læs om hans oplevelse…

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book