Lenticule (CLEAR)

En nyere, veldokumenteret laseroperation med høj præcision, som giver færre tørre øjne.

  • Hurtigt godt syn og minimalt ubehag
  • Færre tørre øjne
  • Mindre indgribende behandling

Nyeste laser teknik

Lenticule laser, også kendt som CLEAR, er den nyeste teknik som har været anvendt i over 10 år med gode langtidsresultater. Operationen er oftest helt smertefri og giver hurtigt et godt syn. Lasermetoden er mindre indgribende og giver færre tørre øjne. Med Lenticule kan vi korrigere synsfejl mellem -0.50 og -10.00. Har du bygningsfejl ned til -5.00 så er dette også muligt at korrigere. For at kunne lave lenticule er det en forudsætning, at dine hornhinder er tilstrækkeligt tykke.

Sådan foregår Lenticule

Før operationen

Før din operation vil lægen, som skal operere dig, foretage sin egen uafhængige forundersøgelse af dine øjne. Hvis øjenlægen opdager noget, som kan påvirke resultatet, afstår vi fra at operere dig.

Under operationen

Inde på operationsstuen har lægen og sygeplejersken forberedt alt forud for din operation. Under operationen styrer lægen laseren og følger nøje proceduren gennem mikroskopet. Det tager nogle minutter pr. øje og er smertefrit. Metoden indebærer, at laseren skaber en vævslinse inde i midten af hornhinden, svarende til din synsfejl, som igennem en tunnel kan trækkes ud. 

Dit øje er lokalbedøvet med øjendråber under operationen, så du mærker ikke smerte. Du mærker blot et tryk mod øjet, og det bliver mørkt en kort stund, mens laseren laver vævslinsen. 

Du kan se umiddelbart efter operationen, og de fleste kan gå på arbejde som normalt allerede næste dag.

En sikker metode

Hos Memira anvender vi kun vel afprøvede og dokumenterede metoder. Metoderne hvilker på store mængder klinisk data, som vidner om den høje sikkerhed og kundetilfredshed. Vores kvalitetsafdeling arbejder systematisk med at følge op på resultater og sikring af vores kliniske processer. Dette for at vi kan tilbyde dig en tryg synskorrigerende behandling- med det bedst mulige resultat.

Alle kirurgiske indgreb indebær en vis risiko, det er dog sjældent at vi oplever alvorlige bivirkninger eller komplikationer. De fleste komplikationer er desuden mulige at efterbehandle, hvis de opdages i tide. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, såfremt der er noget, du er urolig for eller har spørgsmål omkring, efter operationen.

For at minimere risici for infektioner er det meget vigtigt, at du nøje følger de råd, som du har fået af os før operationen.

Nogle patienter har brug for komplementerende behandling for at opnå det ønskede resultatet, hvilket i disse tilfælde indgår i prisen via vores 5 års tryghedsgaranti.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores FS-LASIK kunder

Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK
Simone Engbo Hansen

Simone Engbo Hansen

Selvstændig kommunikationsrådgiver

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.” ”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK
Camilla Bay

Camilla Bay

Content Creator

Camilla Bay er 28 år og arbejder til daglig som content creator. Før hendes øjenlaser operation kunne hun kun se en armslængde uden kontaktlinser, hvilket gjorde det problematisk for hende i hendes dagligdag.

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: Øjenlaser