Jeg kan ikke få fat i den klinik, som foretog min øjenoperation. Kan Memira hjælpe mig?

Dette spørgsmål får vi desværre af og til. Mindre klinikker kommer og går. For langt de fleste spiller det ingen rolle, men for den person som oplever problemer efter en synskorrigerende operation, kan det være meget bekymrende. herunder forsøger vi at forklare, hvad du kan gøre, hvis du står i sådan en situation.

Memira er størst i både Sverige, Norge og Danmark, og over halvdelen af alle synskorrigerende operationer udføres af os. De øvrige aktører i den synskorrigerende branche er altså mindre klinikker, som oftest tilbyder en eller et par metoder. Nogle af disse klinikker er sikkert rigtig dygtige. Problemet er bare, at der ikke findes nogen statistikker, som dokumenterer  kvalitet og resultater af klinikkerne. Det samme gælder for udenlandske klinikker. Der findes sikkert mange som er rigtig dygtige, men hvor kan man egentlig vide det fra?

Nogle personer fortæller også, at de har fået et “nej” til en synskorrigerende operation hos os, men at de har fået et ja af andre klinikker. Der kan man som kunde blive lidt usikker, og det forstår vi godt. Vi ved, at vi er forsigtigere end de fleste andre i branchen, men det er simpelthen baseret på det faktum, at vi vil være sikre på at kundens resultat bliver godt. Vi siger nej til 20 % af dem, som gerne vil have foretaget en operation os, hvorimod det kan ligge helt ned på 10 % hos andre.

Kan jeg få hjælp?

Hvis man har fået lavet en synskorrigerende operation på en klinik, som er nedlagt eller som befinder sig i udlandet, kan det være svært at komme i kontakt med dem. Det er dog altid muligt at blive sat i forbindelse med sundhedsvæsnet, hvis der skulle opstå problemer eller hvis der er brug for yderligere behandling. Memira kan give en “second opinion” af øjets tilstand, men vi anbefaler at du søger hjælp i det offentlige, hvis du oplever komplikationer.

Memira tilbyder også synskorrigerende behandlinger til dig, der tidligere er blevet behandlet på en anden klinik, f.eks. i tilfælde, hvor du tidligere har fået lavet øjenlaser på en anden klinik og nu har brug for en linseudskiftning. I det tilfælde er det vores ønske, at du medbringer så meget information om din tidligere operation som overhoved muligt.

Så hvis du går med overvejelserne om at få foretaget en synskorrigerende operation, så overvej dit valg nøje, når du skal vælge, hvem der skal gøre det. Det er ikke alle klinikker, der tilbyder den samme tryghed. Så selvom om prisen kan være tiltrækkende og hjemmesiden ser fin ud, skal du altid være forsigtig, når du tager dit valg – læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger klinik.

Lev livet! Uden briller og linser.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål