Stabilt syn – hvorfor er det vigtigt i forbindelse med øjenlaser og linseudskiftning?

Når vi beder dig om at medbringe dine gamle briller eller dine gamle synsprøver fra din optiker forud for din forundersøgelse hos os, så er det ikke for at være besværlige. Det er meget vigtigt for os, endda afgørende, at vi kender til dit syns udvikling for at kunne anbefale dig en behandling.

 

Når man laver en synskorrigerende behandling, er det vigtigt, at synsfejlen er stabil. Med stabil menes, at synsfejlen ikke har udviklet sig eller meget lidt i de senere år, og derfor ikke kan forventes at udvikle sig mere. Hvis synsfejlen ikke er stabil på behandlingstidspunktet, er der en risiko for, at den fortsætter med at udvikle sig, og at yderligere synsfejl vil udvikle sig efter behandlingen.

Synshistorik – mindst to år gammel

For at sikre, at din synsfejl er tilstrækkeligt stabil til en synskorrigerende behandling, har vi brug for at se den synsprøve/brillerecept, som dine briller/kontaktlinser er lavet ud fra, og denne skal mindst være to år. Du kan også medbringe dine briller (igen, de skal være mindst to år gamle), så vi kan måle styrken i ​​disse. Vi foretager vores egne målinger af dine synsfejl og sammenligner med de gamle styrker. Hvis din synsfejl ikke har ændret sig lidt i de sidste to år, betragtes den som stabil, og en synskorrigerende behandling kan der være en mulighed.

Forskellige klinikker – forskellige rutiner

Nogle kunder har styr på deres synshistorik, men det er langt fra alle der har det. Ikke alle klinikker kræver, at patienter fremlægger gamle synsprøver, hvilket desværre betyder, at klinikkerne ikke med sikkerhed kan vide, om synsfejlen virkelig er stabil.

Er du interesseret i en øjenlaserbehandling eller linseudskiftning hos os? Medbring din gamle synstest, når du kommer ind til en forundersøgelse!

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
I uge 13 har telefonen åben:
Man: 08:00 – 15:00
Tirs-Ons: 08:00 – 17:00
Tors-Fredag er der lukket grundet påske
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book