Trifokal linseudskiftning er en tryg og effektiv behandling af alderssyn

Memira har publiceret en artikel om trifokal linseudskiftning på laseropererede. Memira publicerede i oktobers udgave af JCRS (Journal of Cataract & Refractive Surgery®), der er et af verdens mest anerkendte tidsskrifter for grå stær- og synskirurgi, en artikel, som konkluderer at linseudskiftning med trifokale linser er en tryg og effektiv behandling af alderssyn hos tidligere laseropererede.

Memira er en af de største europæiske aktører inden synskirurgi, og er på verdensplan blandt de, der har mest erfaring inden RLE og trifokale linser.

Som en af de store aktører i branchen har vi fordelen af at kunne analysere og se sammenhænge i store datamængder og udvikle faget videre til stadig at opnå bedre resultater. Vi ved at resultatet efter operationen for den enkelte er det vigtigste for at få tilfreds kunder. Dette driver Memira til at sætte barren højere, når det kommer til den kliniske kvalitet, og til at arbejde for at hele branchen skal opnå større præcision på sine behandlinger.

Linseudskiftning på tidligere laseropererede

Udfordringen er beregne den rigtige linsestyrke på laseropererede.

Beregningen af den korrekt linsestyrke på linseimplantatet ved grå stær operationer på tidligere laseropererede har længe været en udfordring i hos øjenlægerne. På laseropererede øjne fungerer de avancerede formler for beregning af linsestyrker ikke optimalt. Dette skyldes blandt andet, at forholdet mellem den forreste og bagerste del af hornhinden ændres efter en laseroperation. Denne unøjagtighed efterlader begrænset mulighed for at opnå brillefrihed efter en grå stær operation hos disse patienter. Fordi en RLE (linseudskiftning) er samme type operation som en grå stær operation, har denne metode også begrænset præcision med trifokalt linseudskiftning. Flere aktører inden for synskirurgi har derfor vært tilbageholdende med at tilbyde denne mulighed til patienter, der har fået lavet øjenlaser.

Memira opnår præcision på niveau med urørte øjne

Ved systematisk at analysere resultaterne, har Memira gradvis kunne forbedre præcisionen på linsestyrken for laserbehandlede. Grundige analyser af de tilgængelige formler og beregningsmetoder til at beregne linsestyrken ud fra de faktiske resultater, har givet Memira et værktøj til at opnå meget præcise resultater også for tidligere laserbehandlede. Vores resultater viser et niveau helt på højde med øjne som ikke er laserbehandlede.

Memira publicerer sine data

Dette arbejde er af stor interesse for hele branchen. Memira har gjort statistiske analyser i samarbejde med Universitetet i Syd-Norge. Artiklen som konkluderer at en trifokal linseudskiftning er en tryg og effektiv behandling af alderssyn hos tidligere laserbehandlede, blev publiceret i oktober 2019 i en af verdens mest anerkendte tidsskrifter for katarakt og refraktiv kirurgi, JCRS. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31564315

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book