Memira Eyecenter Esbjerg

Hos Memiras certificerede partner i Esbjerg, kan du få undersøgt om du kan slippe for briller og linser. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Memira Esbjerg

I Broen Shopping finder du Memiras certificerede partner. Butikken i Esbjerg er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Anders  er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Anders vil sikre, at du kommer igennem forløbet på tryggeste vis, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Anders. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Anders anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Kolding, men undersøgelsen før og kontrollerne efter foregår hos Anders i Esbjerg.

Spørgsmål?

Hos Memira i Esbjerg er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Esbjerg!

Sådan finder du os

Broen Shopping ligger midt i Danmarks 5. største by Esbjerg ved siden af tog- og busstation, og ved de indfaldsveje, der forbinder Esbjerg med oplandet og E20.

Der er 4 timers gratis parkering i Broen Shopping. Indgang til parkering er ved Exnersgade. Husk at sætte p-skiven.

Book tid til undersøgelse

Book tid nu

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Esbjerg

Esbjerg

Broen Shopping
6700 Esbjerg

+4588802800

Klinikansvarlig

Anders Sinding-Birk