Kundecenter

Memira øjenklinik Esbjerg

Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Vi behandler alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Hos Memira i Esbjerg møder du vores højtkvalificerede og venlige personale, som gennem årene har hjulpet tusindvis af danskere af med briller og kontaktlinser ved hjælp af moderne synskirurgi udført med enten laser eller linser.

Memira Esbjerg

Med vores synskorrigerende operationer – øjenlaser, linseimplantater, linseudskiftninger og grå stær operationer, kan vi behandle alle typer af synsfejl. Det hele begynder dog med en undersøgelse – hvor du får svar på, om du er egnet til en synskorrigerende behandling. Læs mere om undersøgelsen her.

Denne undersøgelse kan du bl.a. få foretaget hos vores certificerede Memira Partner i BROEN shopping. Her vil du blive budt varmt velkommen af et yderst kompetent og nærværende personale, som følger dig gennem hele processen med undersøgelse, information omkring operation og efterfølgende de nødvendige kontroller. Derved kan du altid føle dig i helt trygge hænder.

Vælger du at blive behandlet, har vi b.la. operationsklinikker i Aarhus eller Kolding. Vi har ingen ventetid – og du kan som oftest få en tid hos en af vores specialuddanede optikere allerede i indeværende uge.

Vi glæder os til at byde velkommen til Memira Esbjerg og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linse

Sådan finder du os

BROEN Shopping ligger midt i Danmarks 5. største by Esbjerg ved siden af tog- og busstation, og ved de indfaldsveje, der forbinder Esbjerg med oplandet og E20

Book tid nu

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider