Memira Eyecenter Odense

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner Marianne fra NytSyn i Odense. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Odense er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Marianne og Anna er blevet specialuddannet, af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Marianne eller Anna vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende undersøgelse, her møder du vores optiker Anna eller Marianne. Hun vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egne t til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Marianne anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til undersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din undersøgelse. Læs mere om undersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i Kolding, men den indledende undersøgelse og de efterfølgende kontroller foregår hos Marianne i Odense.

Spørgsmål?

Hos Memira i Odense er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv. Vi inviterer også løbende til hyggelige informationsaftener, hvor vi fortæller om brille- og linsefrihed, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Hold øje med og tilmeld dig vores næste gratis informationsaften her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Memira i Odense!

Book tid til undersøgelse

4. Bekræftelse
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Kontakt Odense

Odense

Brandts passage 27
5000 Odense

88 80 28 00

Klinikansvarlig

Marianne Sabro

Åbningstider

MandagLukket
Tirsdag – Torsdag10:00 – 17:30
Fredag10:00 – 18:00
Lørdag10:00 – 14:00
SøndagLukket