Tomas Persson Nordahl

Tomas havde mange udfordringer i forbindelse med sine synsfejl, især fordi han kører motorcross. Et godt syn er meget vigtigt i denne sportsgren, men hverken briller eller kontaktlinser er optimale løsninger. Så hvad gjorde Tomas? Han fik en øjenlaserbehandling!

Tomas kører i dag motorcross på træningsniveau, men har tidligere konkurreret på højere niveauer. I konkurrencer som disse beskriver han, at et godt syn er af største betydning.

”Synet er utroligt vigtigt, når du kører motorcross i udfordrende terræner. Du kører ofte ind og ud af skyggefulde områder, og det er rødder, sten og lignende, der tvinger dig til at træffe meget hurtige beslutninger. Så for at vurdere afstande og den slags er synet noget af det absolut vigtigste.”

Tomas Persson Nordahl

Arbejde:
IT-tekniker og motorcross-kører

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
35 år

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Motorcross før øjenlaserbehandling

Før øjenlaserbehandlingen var Tomas meget nærsynet, hvilket gjorde ham totalt afhængig af briller eller linser, også når han kørte.

”Jeg så meget dårligt og var meget afhængig af briller og linser, især når jeg dyrkede min sport. Og det var meget problematisk. Når du har briller, bliver du blændet, og dug på brillerne er også et problem. Hvis du har dine egne briller under dine crossbriller, så risikerer du at tabe dem, så de går i stykker. Linser er lidt bedre, men der er også et problem, fordi der er meget grus, støv og mudder, hvilket betød, at jeg ofte fik kløe og irritation i mine øjne – både mens jeg kørte og bagefter.”

Undersøgelsen og beslutningen om øjenlaser

”Jeg brugte for det meste linser, fordi det var pænere end briller, men jeg blev aldrig rigtig glad for dem. Derfor følte jeg, at jeg måtte undersøge om en øjenlaserbehandling var noget for mig! Alt føltes super godt, da jeg blev undersøgt hos Memira.”

Tomas fik grønt lys ved forundersøgelsen og bestilte hurtigt tid til en øjenlaserbehandling

”Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel. Og sådan føltes det virkelig for mig. Jeg husker det som om, at det måske tog 10-15 minutter at få behandlet begge øjne. Alt føltes super professionelt og roligt. Jeg gik hjem lige efter og så faktisk tv uden briller eller linser allerede om aftenen, og jeg gik på arbejde dagen efter.”

Livskvalitet og enkelthed

”Jeg vil bestemt anbefale øjenlaser. Det giver livskvalitet og enkelhed i livet – det er virkelig værd at gøre. Resultatet har været helt fantastisk for mig, faktisk perfekt. Fra dag ét har jeg set klart uden briller og linser – uden problemer. Det har fungeret super super godt.”

 

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Palle Strøm

Palle Strøm

Slagtermester

Palle Strøm som til daglig leder og driver Læsø Slagteren, har oplevet en markant forandring i sit liv efter at have gennemgået en LASEK operation hos Memira i Aalborg i 2023.

Synsfejl: Nærsynet
Behandling: LASEK
Lena Høvring

Lena Høvring

Projekt manager

Efter at have kæmpet med en tiltagende nødvendighed for briller siden 2019, tog Lena skridtet til at udforske alternativer, som kunne tilbyde hende en permanent løsning. Hendes rejse med Memira, er ikke kun en fortælling om synsforbedring, men også om den tryghed og professionalisme, som hun mødte gennem hele processen.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00