Tomas Persson Nordahl

Tomas havde mange udfordringer i forbindelse med sine synsfejl, især fordi han kører motorcross. Et godt syn er meget vigtigt i denne sportsgren, men hverken briller eller kontaktlinser er optimale løsninger. Så hvad gjorde Tomas? Han fik en øjenlaserbehandling!

Tomas kører i dag motorcross på træningsniveau, men har tidligere konkurreret på højere niveauer. I konkurrencer som disse beskriver han, at et godt syn er af største betydning.

”Synet er utroligt vigtigt, når du kører motorcross i udfordrende terræner. Du kører ofte ind og ud af skyggefulde områder, og det er rødder, sten og lignende, der tvinger dig til at træffe meget hurtige beslutninger. Så for at vurdere afstande og den slags er synet noget af det absolut vigtigste.”

Tomas Persson Nordahl

Arbejde:
IT-tekniker og motorcross-kører

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
35 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Motorcross før øjenlaserbehandling

Før øjenlaserbehandlingen var Tomas meget nærsynet, hvilket gjorde ham totalt afhængig af briller eller linser, også når han kørte.

”Jeg så meget dårligt og var meget afhængig af briller og linser, især når jeg dyrkede min sport. Og det var meget problematisk. Når du har briller, bliver du blændet, og dug på brillerne er også et problem. Hvis du har dine egne briller under dine crossbriller, så risikerer du at tabe dem, så de går i stykker. Linser er lidt bedre, men der er også et problem, fordi der er meget grus, støv og mudder, hvilket betød, at jeg ofte fik kløe og irritation i mine øjne – både mens jeg kørte og bagefter.”

Undersøgelsen og beslutningen om øjenlaser

”Jeg brugte for det meste linser, fordi det var pænere end briller, men jeg blev aldrig rigtig glad for dem. Derfor følte jeg, at jeg måtte undersøge om en øjenlaserbehandling var noget for mig! Alt føltes super godt, da jeg blev undersøgt hos Memira.”

Tomas fik grønt lys ved undersøgelsen og bestilte hurtigt tid til en øjenlaserbehandling

”Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel. Og sådan føltes det virkelig for mig. Jeg husker det som om, at det måske tog 10-15 minutter at få behandlet begge øjne. Alt føltes super professionelt og roligt. Jeg gik hjem lige efter og så faktisk tv uden briller eller linser allerede om aftenen, og jeg gik på arbejde dagen efter.”

Livskvalitet og enkelthed

”Jeg vil bestemt anbefale øjenlaser. Det giver livskvalitet og enkelhed i livet – det er virkelig værd at gøre. Resultatet har været helt fantastisk for mig, faktisk perfekt. Fra dag ét har jeg set klart uden briller og linser – uden problemer. Det har fungeret super super godt.”

 

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book