Tomas Persson Nordahl

Tomas havde mange udfordringer i forbindelse med sine synsfejl, især fordi han kører motor cross og enduro. Et godt syn er meget vigtigt i disse sportsgrene, men hverken briller eller kontaktlinser er optimale løsninger. Så hvad gjorde Tomas? Han fik en øjenlaserbehandling!

Tomas kører i dag enduro på træningsniveau, men har tidligere konkurreret på højere niveauer. I konkurrencer som disse beskriver han, at et godt syn er af største betydning.

”Synet er utroligt vigtigt, når du kører enduro. Du kører ofte ind og ud af skyggefulde områder, og det er rødder, sten og lignende, der tvinger dig til at træffe meget hurtige beslutninger. Så for at vurdere afstande og den slags, er synet noget af det absolut vigtigste”, siger han.

Tomas Persson Nordahl

Arbejde:
IT-tekniker OG endurokører

Synsfejl:
Nærsynet

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
35 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan få korrigeret dit syn og slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Enduro før øjenlaserbehandling

Før øjenlaserbehandlingen var Tomas meget nærsynet, hvilket gjorde ham totalt afhængig af briller eller linser, også når han kørte.

”Jeg så meget dårligt og var meget afhængig af briller og linser, især når jeg dyrkede min sport. Og det var meget problematisk. Når du har briller, bliver du blændet og dug er også et problem. Hvis du har dine egne briller under dine cross- eller endurobriller så risikerer du at tabe dem, så de går i stykker. Linser er lidt bedre, men der er også et problem, fordi der er meget grus, støv og mudder, hvilket betød, at jeg ofte fik kløe og irritation i mine øjne – både mens jeg kørte og bagefter”, siger han.

Undersøgelsen og beslutningen om øjenlaser

”Jeg brugte for det meste linser, fordi det var pænere end briller, men jeg blev aldrig rigtig glad for dem. Derfor følte jeg, at jeg måtte undersøge muligheden for at en øjenlaserbehandling var for mig, og om det føltes rigtigt at gøre det – og at gjorde det! Alt føltes super godt, da jeg blev undersøgt hos Memira”, siger han.

Tomas fik grønt lys ved undersøgelsen og bestilte hurtigt tid til behandling

” Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel. Og sådan føltes det virkelig for mig. Jeg husker det som om, at det måske tog 10-15 minutter at få behandlet begge øjne. Alt føltes super professionelt og roligt. Jeg gik hjem lige efter og så faktisk tv uden briller eller linser allerede om aftenen, og jeg gik på arbejde dagen efter”, siger han.

Livskvalitet og enkelthed

”Jeg vil bestemt anbefale øjenlaser. Det giver livskvalitet og enkelhed i livet – det er virkelig værd at gøre. Resultatet har været helt fantastisk for mig, faktisk perfekt. Fra dag et har jeg klart uden briller og linser – selvfølgelig – men overhovedet ikke haft nogen problemer. Det har fungeret super super godt”, konkluderer han.

 

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker OG endurokører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book