Vil du være vores næste
Memira-ambassadør?

Synes du, at flere burde vide hvordan det er at leve livet uden briller og linser?
Så kan det være, at det er dig, vi står og mangler!

Som Memira-ambassadør er du ansigtet udadtil for virksomheden. Du kommer til at figurere på vores hjemmeside, hvor du med dine egne ord fortæller om livet inden din synskorrigerende operation, din oplevelse med Memira og hvordan livet er uden briller og linser. Du kan også få muligheden for at være med i vores reklamefilm, deltage på messer eller lave personlige videoer, som vi anvender på vores sociale medier. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil engagere dig!

Krav for at komme i betragtning

  • varit kund hos Memira
  • vill dela med dig om din positiva upplevelse till andra i ett större forum
  • är mellan 18 till 100 år ung

For at komme i betragtning til vores ambassadør program bedes du sende en e-mail til marketing@memira.dk

Hvad skal e-mailen indeholde: Du må meget gerne fortælle lidt om dig selv og din oplevelse – hvordan hverdagen, fritiden, jobbet eller andet har forandret sig efter en øjenlaser eller linseudskiftning. Du må også meget gerne skrive hvilken klinik, du har fået foretaget din øjenoperation på. Jo mere du fortæller, desto bedre billede kan vi danne af hvem du er og hvordan vi kan få en plads til dig i vores markedsføringskoncept*. Glem ikke at angive “ambassadør” i emnefeltet.

*Der er kun et begrænset antal pladser på vores ambassadørprogram.

Se et udvalg af vores kunders fortællinger, og stil dit spørgsmål direkte til nogle af dem.

Kim Blandfort Christensen

Det er vigtigt for mig at have et godt syn, da jeg veksler mellem at skulle kunne se langt og samtidig arbejde på min computer. Jeg valgte at blive opereret, da det efterhånden var blevet bøvlet at bruge både kontaktlinser og læsebriller. Det var blevet besværligt i dagligdagen, både når jeg skulle arbejde, men også når jeg skulle cykle og løbe. Derfor var det naturligt for mig at vælge og blive opereret.

Mie Borg-Hansen

Jeg dyrker en masse motion bl.a. løb og svømning, og jeg nyder det sociale aspekt i det. Jeg oplevede tit, at jeg havde udfordringer pga. mine høje styrker. Derfor valgte jeg at blive opereret hos Memira, så jeg ikke længere skulle blive svimmel og dårlig, når jeg dyrkede sport.

Annelie Pompe

Annelie Pompe har mange passioner, som blandt andet eventyrer, motivationstaler, forfatter og fotograf. Hun har verdensrekorden i fridykning på 126 meter og er den første svenske kvinde, som har besteget Mount Everest fra den nordlige side. At få foretaget en øjenlaser var for hende både et naturligt valg men også lidt skræmmende. Annelie fortæller her omkring hendes oplevelse med Memira.