Hvorfor vælge Memira?

Vi har været her i mange år
– Vi er her også for dig i morgen

Specialuddannet personale

Memira er et trygt valg, fordi vi bygger vores kirurgi på sikker og moderne operationsteknologi. Vores team af dansktalende kirurger har som minimum foretaget 5000 operationer, inden de bliver ansat i Memira. Hvert år udfører vi over 20.000 operationer. Vi måler løbende vores kunders syn og deres tilfredshed, og vi ligger helt i top.

Vores optikere har modtaget uddannelse, der gør dem til specialister i synskirurgi. De har et tæt samarbejde med kirurgerne om den enkelte patient og begge parter er til stede på operationsdagen. Man kan sige, at kirurgen er ekspert i øjet, mens optikeren er ekspert i synet. Vi er meget stolte af denne synergi, som også er din tryghed.

Udover vores dygtige kirurger og optikere har vi i Memira en dedikeret kvalitetsafdeling. Kvalitetsafdelingen arbejder på tværs af vores fire lande: Danmark, Sverige, Norge og Holland. De gennemgår løbende vores resultater og sikrer kontinuerligt, at vores kliniske kvalitet og resultater lever op til de højeste standarder. Det er også denne afdeling, der tager stilling til, hvilke teknologier vi benytter. Vi benytter kun moderne og opdaterede teknologier, som vi har dokumentation for kvaliteten af. Derudover er vi godkendte af den Danske Kvalitets Model, som er et nationalt system, der fokuserer på kvalitetsudvikling på tværs af alle sektorer i det danske sundhedsvæsen.

20 års erfaring og mere end 100.000 operationer

Vores mangeårige erfaring og høje antal af operationer danner baggrund for vores høje og internationalt respekterede kompetenceniveau. Du kan være helt tryg ved, at du får den bedste behandling hos os. Vi er størst i norden og blandt de største i Nordeuropa, hvorfor vi har et stort og professionelle fagmiljø både på optiker- og kirurgsiden. Vores præcises resultater, har høstet os international anerkendelse, og vi fremlægger dem løbende på internationale kongresser.

Skræddersyet behandling til dig og dine behov

Vi vurderer hver eneste kunde og skræddersyr behandlingen, så du får den behandling, du har behov for. Vi behandler alle synsfejl, men gør det kun, når vi ved, at det er det bedste for dig og dit syn. Vi afviser hver femte kunde, der kommer til os med ønsket om at blive brillefri. Vi er nemlig kun interesseret i tilfredse kunder. Vi får ofte meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder, omkring deres personlige forløb. Læs vores kundes beskrivelse på Trustpilot eller her på siden.

Ca. 5% af vores kunder har brug for en justerende behandling for at komme helt i mål. Dette er man sikret gennem vores 5 års tryghedsgaranti. Du er gennem garantien sikret ekstra kontroller og justerende behandlinger i 5 år efter din behandling – uden ekstra omkostninger.

Vi ved, hvad øjne og synet betyder for dig, og anerkender den nervøsitet, som nogle møder ind med. Vi følger dig derfor hele vejen, for at du skal føle tryg. Efter din behandling er vi kontaktbare 24/7 på den vagttelefon, som du får nummeret på efter din behandling.

Behandling i Danmark er din tryghed

Du bliver behandlet på en af vores fire danske operationsklinikker, hvor du vil blive mødt af dansktalende personale. Vi skal leve op til danske love og regler, som er til for din sikkerhed, når din behandling bliver foretaget i Danmark. Udover vores 5 års tryghedsgaranti er du også beskyttet af styrelsen for patientsikkerhed.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book