Hvorfor vælge Memira?

Vi har været her i mange år
– Vi er her også for dig i morgen

Specialuddannet personale

Memira er et trygt valg, fordi vi bygger vores kirurgi på sikker og moderne operationsteknologi. Vores team af dansktalende kirurger har som minimum foretaget 5000 operationer, inden de bliver ansat i Memira. Hvert år udfører vi over 20.000 operationer. Vi måler løbende vores kunders syn og deres tilfredshed, og vi ligger helt i top.

Vores optikere har modtaget uddannelse, der gør dem til specialister i synskirurgi. De har et tæt samarbejde med kirurgerne om den enkelte patient og begge parter er til stede på operationsdagen. Man kan sige, at kirurgen er ekspert i øjet, mens optikeren er ekspert i synet. Vi er meget stolte af denne synergi, som også er din tryghed.

Udover vores dygtige kirurger og optikere har vi i Memira en dedikeret kvalitetsafdeling. Kvalitetsafdelingen arbejder på tværs af vores fire lande: Danmark, Sverige, Norge og Holland. De gennemgår løbende vores resultater og sikrer kontinuerligt, at vores kliniske kvalitet og resultater lever op til de højeste standarder. Det er også denne afdeling, der tager stilling til, hvilke teknologier vi benytter. Vi benytter kun moderne og opdaterede teknologier, som vi har dokumentation for kvaliteten af. Derudover er vi godkendte af den Danske Kvalitets Model, som er et nationalt system, der fokuserer på kvalitetsudvikling på tværs af alle sektorer i det danske sundhedsvæsen.

20 års erfaring og mere end 100.000 operationer

Vores mangeårige erfaring og høje antal af operationer danner baggrund for vores høje og internationalt respekterede kompetenceniveau. Du kan være helt tryg ved, at du får den bedste behandling hos os. Vi er størst i norden og blandt de største i Nordeuropa, hvorfor vi har et stort og professionelle fagmiljø både på optiker- og kirurgsiden. Vores præcises resultater, har høstet os international anerkendelse, og vi fremlægger dem løbende på internationale kongresser.

Skræddersyet behandling til dig og dine behov

Vi vurderer hver eneste kunde og skræddersyr behandlingen, så du får den behandling, du har behov for. Vi behandler alle synsfejl, men gør det kun, når vi ved, at det er det bedste for dig og dit syn. Vi afviser hver femte kunde, der kommer til os med ønsket om at blive brillefri. Vi er nemlig kun interesseret i tilfredse kunder. Vi får ofte meget positive tilbagemeldinger fra vores kunder, omkring deres personlige forløb. Læs vores kundes beskrivelse på Trustpilot eller her på siden.

Ca. 5% af vores kunder har brug for en justerende behandling for at komme helt i mål. Dette er man sikret gennem vores 5 års tryghedsgaranti. Du er gennem garantien sikret ekstra kontroller og justerende behandlinger i 5 år efter din behandling – uden ekstra omkostninger.

Vi ved, hvad øjne og synet betyder for dig, og anerkender den nervøsitet, som nogle møder ind med. Vi følger dig derfor hele vejen, for at du skal føle tryg. Efter din behandling er vi kontaktbare 24/7 på den vagttelefon, som du får nummeret på efter din behandling.

Behandling i Danmark er din tryghed

Du bliver behandlet på en af vores fire danske operationsklinikker, hvor du vil blive mødt af dansktalende personale. Vi skal leve op til danske love og regler, som er til for din sikkerhed, når din behandling bliver foretaget i Danmark. Udover vores 5 års tryghedsgaranti er du også beskyttet af styrelsen for patientsikkerhed.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere
Sygeforsikring danmark

Sygeforsikring danmark

Som medlem af Sygeforsikring danmark, kan du i nogle tilfælde få tilskud til din synskorrigerende behandling.

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book