Sådan får du råd til din øjenoperation

Hvis du har overvejet at få lavet en øjenlaser eller linseudskiftning – så har du sikkert også tænkt over hvordan du får råd til din synskorrigerende operation, hvad det kommer til at koste og hvordan du skal betale. 

Hos Memira har vi udviklet vores fleksible betalingsalternativer således, at flest mulige mennesker har muligheden for at slippe af med deres briller og linser. Der findes derfor flere måder, hvorpå du kan holde omkostningerne nede og finansiere din synskorrigerende operation lidt smartere, så du kan nyde livet uden briller og kontaktlinser.  Her får du nogle af vores tips til, hvordan det kan lade sig gøre…

Træt af briller og linser? Sådan får du råd til en synskorrigerende operation.

Studierabat på øjenlaser

Hos Memira får alle studerende 10% i rabat på deres synskorrigerende operation. Det eneste, der kræves for at få rabatten er, at du skal fremvise et gyldigt studiekort, som dokumentation.

Samarbejdsaftaler – også til din fordel

Memira har samarbejdsaftaler med utallige virksomheder, foreninger og organisationer rundt omkring i Danmark. Disse samarbejdsaftaler indebærer særlige fordele hos os i Memira. Det kan være alt lige fra optikerbesøg ude hos virksomhederne,  informationsmøder i den lokale idrætsforening eller noget helt tredje. Spørg os – vi undersøger gerne om din arbejdsplads eller klub har en samarbejdsaftale med Memira, som giver dig ekstra fordele.

Forbrugsforeningen – din bonus

Er du medlem af Forbrugsforeningen, så kan du med fordel anvende dit FBF-kort til betaling af din synskorrigerende operation hos Memira og optjene 7% bonus. Læs mere om Memiras samarbejdsaftale med Forbrugsforeningen og book tid til din forundersøgelse her.

Opdeling af betalingen

Mange af vores kunder vælger at benytte sig af en delvis betalingsløsning. En opdeling af betalingen indebærer, at man betaler en del af sin synskorrigerende operation med dankort på selve operationsdagen, og efterfølgende betaler resten via en månedlig delbetalingsløsning. Denne kombination har vist sig at være et smart valg, for mange som ønsker at få korrigeret deres synsfejl ved hjælp af øjenlaser eller linseudskiftning. Fordelen er at man kan nøjes med at betale et noget mindre kontantbeløb og efterfølgende ikke binder sig til en delbetalingsaftale, der løber over rigtig mange år.

Fast lav månedlig ydelse

Dette er måske den mest populære delbetalingsløsning, som størstedelen af vores kunder, vælger at benytte sig af, når de vil slippe for deres briller og linser. Her får du din øjenlaser eller linseudskiftning på “abbonement”. Du betaler med denne løsning over en lidt længere periode, til gengæld er der tale om en lav ydelse på samme måde som du måske kender fra dit kontaktlinseabbonementer eller køb af nye briller på afbetaling.  Med denne løsning koster øjenlaser kun fra 399 kr. om måneden og linseudskiftning fra 499 kr. (grå stær fra 399 kr.). Man kan dog sagtens skræddersy en finansieringsaftale, så den månedlige ydelse bliver endnu lavere – og betalingsperioden tilsvarende længere.

Rentefri delbetaling

Med dette økonomiske valg betaler man hele sin laseroperation eller linseudskiftning over en relativ kort periode på kun 24 måneder. Rentefrit, vel at mærke. Med andre ord så får du med denne løsning ingen ekstra renter eller tillægsydelser i forbindelse med betalingen, bortset fra et obligatorisk etableringsgebyr på 395 kr. og et mindre månedligt administrationsgebyr på 45 kr. om måneden.

Alle vores delbetalingsløsninger tilbydes i samarbejde med Resurs Bank, som også vil fremgå som afsender på de fakturaer, du modtager. Såfremt din økonomiske situation ændrer sig efter indgåelse af delbetalingsaftalen, kan du når som helst indbetale mere end det aftalte månedlige beløb eller eventuelt hele restbeløbet. Fordelen er at du ikke er ”låst” af en fuldstændig fast aftale, men at der er tilknyttet en fleksibilitet, som er til din fordel.

Kontakt os gerne på 88 80 28 00 eller via mail på kundecenter@memira.dk for at høre mere om vores forskellige betalingsløsninger.

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser Du har måske hørt om øjenlaser og er lidt usikker på, om alt, hvad du har hørt, er sandt? Det er…

Læs mere
20-20-20- reglen

20-20-20- reglen

Får du trætte øjne af at stirre ind i skærmen? Her er et tip til, hvordan du reducerer din skærmtræthed!

Læs mere
Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

En linseudskiftning er en operation, som foretages for at gøre dig fri for briller, læsebriller og kontaktlinser. Der er mange forskellige grunde til, at man…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book