Lev livet uden briller og linser!

Slip for briller og linser med en synskorrigerende operation hos Memira. Som medlem af Forbrugsforeningen optjener du 7% bonus, når du vælger at blive opereret hos os.

Når du sidder foran din PC en hel dag. Når du læser. Når du giver den gas med træning. Når du leger med børnene. Når du laver mad i røg og damp. Når du nyder ferien ved vandet eller i sneen… Der er rigtig mange situationer, hvor det ikke er lykken at være afhængig af briller eller kontaktlinser.

At være afhængig af et synshjælpemiddel kan være utroligt begrænsende og irriterende – og så bliver det endda hurtigt dyrt i længden. Det ved enhver der er nærsynet, langsynet har bygningsfejl eller har fået alderssyn. Men heldigvis tilbyder Memira løsningen på dette problem, i form af en synskorrigerende operation, der betragtes som et trygt alternativ til briller og linser.

Læs mere om vores operationer her.

7% Bonus

Som medlem af Forbrugsforeningen får du 7% bonus på både din undersøgelse og operation hos Memira.*  Ved undersøgelsen, der varer ca. 1 time, finder vores specialuddannede optiker ud af, om din synsfejl kan korrigeres og i så fald – hvilken metode, der passer dig bedst. Du behøver altså ikke at have besluttet dig for at blive opereret, når du booker en tid – undersøgelsen er nemlig ganske uforpligtende.

Slip for besværet med uskarpt syn og besværlige briller og linser – book tid til en undersøgelse i dag. Udfyld formularen herunder, så vil du meget snart blive ringet op af vores kundecenter.

*Bonusaftalen kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

 

Book din undersøgelse online

4.
Bruger du kontaktlinser?
Jeg er

Memira korrigerer alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.
Vores kirurger opererer sammenlagt mere end 20.000 øjne hvert eneste år. Det gør os til den største udbyder af synskirurgi i hele Skandinavien.

Ring til os

Kundcenter
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book