Kampagne! Undersøgelse kun 10 kr. (Ord 300kr.) Book nu!
Kundecenter

Slip af med brillerne efter din grå stær operation!

Har du fået foretaget en grå stær operation? Bruger du briller? Memira kan hjælpe dig af med brillerne og den synsfejl, som gør, at du har brug for brillerne.

Nyhed! Trifokal ekstralinse

Målet med en grå stær operation er ikke brillefrihed. Men nu kan du, der tidligere har fået en grå stær operation, godt vinke farvel til brillerne takket være den Trifokale ekstralinse.

Operationen

Operationen foregår næsten på samme måde som en grå stær operation. Men i stedet for at udskifte linsen, sætter vi en ekstra linse ind, lige foran grå stær linsen. På denne måde genskabes den størst mulige del af øjets naturlige syn på de forskellige afstande og eliminerer eller formindsker derved behovet for briller.

Operationen tager ca. 15 minutter pr. øje, begge øjne bliver opereret samme dag, og du kommer også hjem samme dag. Alle Memiras operationsklinikker udfører denne type af operation. Operationen udføres af vores erfarne læger, og ventetiden er kort. Som regel vil du kunne blive behandlet indenfor et par uger.

Pris

Operationen koster 52.900 kr. for begge øjne, og du er som altid dækket af Memiras 5 års tryghedsgaranti. Du kan lave en delbetalingsordning, hvor du betaler ned til 499 kr. om måneden.

Resultat

Ved at sætte, det der kaldes, en Trifokal ekstralinse ind foran din grå stær linse korrigeres dit syn på nær-, mellem- og lang afstand. Dette vil for de fleste betyde, at de kan smide briller og kontaktlinser.

Om du overhoved er egnet til en operation kan først besluttes ved en undersøgelse på en af Memiras klinikker, som ligger over hele landet. Til denne undersøgelse vil vi tale om hvilket resultat du forventer af operationen, samt hvilket resultat vi vurderer vil være muligt.

Sådan gør du

Første skridt er, at bestille en tid til en undersøgelse.
Book tid på den Memira-klink der passer dig.