Jesper Høvring

Arbejde:

Dressmaker og designer

Synsfejl:

Alderssyn

Behandling:

Linseudskiftning (RLE)

Jesper Høvring

Jesper Høvring begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Jesper Høvring er 49 år og arbejder til daglig som dressmaker og designer. Han er uddannet skrædder, men lever i dag af at designe og sy skræddersyede kjoler til blandt andet Vild med Dans vært Sarah Grünewald, Kronprinsesse Mary og kvinder landet over.

”Grunden til at jeg valgte Memira, var fordi jeg tænkte, at jeg skulle have fat i de bedste på markedet”. Jesper havde fulgt både Anna Thygesen og Emil Thorup, som begge har fået foretaget synskorrigerende behandlinger hos Memira.

Første møde med Memira

Jespers Høvrings første møde med Memira var en forundersøgelse på lidt over en time, hvor han følte sig i trygge hænder, hele vejen igennem. Et spørgsmål som Jesper er blevet mødt af efter sin operation er, hvordan han ture få foretaget en linseudskiftning og til dette svarer han ”Det ture jeg selvfølgelig, fordi jeg vidste, at jeg var i fuldstændig trygge hænder, hos nogle der ikke laver andet.” Det som folk dog bliver mest overrasket over, er når Jesper fortæller hvor hurtigt operationen gik. ”Jeg kiggede faktisk på uret og der gik 27 min. fra jeg gik ind på operationsstuen til jeg gik ud igen, og det er jo faktisk overhovedet ikke operationen, for meget af det, er jo prep.”

Jesper husker at han blev gjort klar på det ene øje, hvor det blev renset med jod og han fik et klæde over, for at klistre hans øjenvipper op. ”Jeg fik meget stærkt lys ned i mine øjne og jeg kunne intet mærke fordi jeg var bedøvet.” ”På et tidspunkt siger kirurgen, jeg skal lige prøve at mærke om bedøvelsen virker. Så trykker hun ned på Jespers øje og spørger, kan du mærke det? Her svarede Jesper nej, hvortil kirurgen svarede ”Der skiftede jeg faktisk din linse sagde hun så, ”der tog jeg faktisk røven på dig.” Jesper følte sig meget tryg, da kirurgen forklarede at hendes fokus undervejs ville være at snakke og synge, for at distrahere ham og det virkede fortæller Jesper.

Føles lidt som at have svømmebriller på

Efter operationen følte Jesper det lidt som om, at han havde svømmebriller på med vand i. Han blev vist ud i hvile værelset, hvor han sad i ca. 10 min. før han fik tjekket om linserne sad som de skulle. Derfra kunne Jesper mærke trætheden, både af den sløvende pille, som han havde fået inden operationen, men også grundet mængden af lys. Så han blev kørt hjem af hans kone, hvorefter han lagde sig til at sove en time på sofaen med solbriller på.

Jesper fortæller, at det han lagde mest mærke til om aftenen var ”Jeg er desværre sådan en der ligger og ser lidt film på min Ipad om aftenen, og jeg har jo altid briller på, fordi jeg skal læse tekster. Om aftenen havde jeg også briller på, men det var bare solbriller fordi der var så meget lys fra skærmen. Men jeg havde ikke almindelige briller på, og jeg kunne læse tekster og jeg kunne det hele.” ”Siden da har det bare været a walk in the park. Jeg har intet haft overhovedet.” ”Jeg har dryppet mine øjne 3 gange om dagen i cirka 3 uger and that is it. ”

Turen går til Japan

Der er ikke meget som har overrasket Jesper efter hans linseudskiftning, ikke andet at det gik så nemt. ”Jeg vidste at jeg skulle rejse 14 dage efter operationen, jeg skulle til Japan. Jeg havde tjekket med Memira inden, at alt var godt, så længe jeg overholdt mit kontrolbesøg.” Det der overraskede Jesper mest, er at han kan se så klart. ”Jeg famler ikke efter brillerne længere.” ”Jeg kan se alt! Jeg kan se tæt på og jeg kan se langt fra.”

14 dage efter hans operation tog Jesper til Japan for at samle ind til Legeheltene. ”Jeg har vandret i de Japanske alper og at stå derude og kunne læse et kort i fuldt dagslys, uden at skulle finde solbriller, eller briller eller noget som helst, men bare kunne stå at læse det der kort. Det var bare fantastisk.”

”Helt klart det bedste ved at have fået skiftet mine linser, det er at jeg kan se uden mine briller.” Jesper, som så mange andre, lever fra sin telefon og bruger den både til at booke aftaler, tilgå sociale media, arbejde med mere. ”Normalt har jeg altid skulle finde briller frem, dem jeg har haft med glidende overgang. Så har det været varmt, eller jeg har stået på systuen og dampet og så er der kommet damp på dem.” ”Eller hvis jeg har været udenfor, så har jeg har solbriller på og så har jeg skulle skifte, og det har været utrolig irriterende.” ”Det er simpelthen så rart, at jeg kan se alting nu.

Jespers bedste råd til dig som overvejer en synskorrigerende behandling.

”Hvis man overvejer at få lavet en laser operation, eller få skiftet sine linser, sådan som jeg har, så er det helt klart at få booket en aftale. ” Jesper føler at han ved sin forundersøgelse fik afmystificeret mange ting omkring en linseudskiftning. ”Jeg vælger at tro på at alle er eksperter på det område hvor de er, så de ved bedst. Det må man sige, at det var de også her hos Memira.” ”Det der var så fantastisk ved det var, at jeg kom ind og havde den her time lange forundersøgelse, hvor alt blev tjekket igennem.” ”Jeg følte bare at de vidste hvad det gjorde, og det gjorde de jo også.” Så Jespers råd er at få booket en forundersøgelse og så tag beslutningen derfra.

En af grundene til at Jesper også valgte at få foretaget en linseudskiftning var fordi han brugte rigtig mange briller. ”Jeg bruger mange solbriller og jeg kan godt skifte 1-2-3 gange om dagen.” ”Jeg har en stor skuffe med mine solbriller og jeg regnede på et tidspunkt på, hvad det ville koste at få sat styrke i alle mine briller og det kunne simpelthen ikke betale sig vs. At få skiftet mine linser.” ”Jeg synes det er virkelig irriterende når jeg har solbriller på, uanset vejr har jeg altid en form for en solbrille på, at jeg ikke kunne se på min telefon når jeg gik.” ”Så det har helt klart været det bedste, at jeg bare kan se hele tiden, også når jeg har solbriller på.”

Jesper Høvring

Arbejde:
Dressmaker og designer

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
49 år

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

”Grunden til at jeg valgte Memira, var fordi jeg tænkte, at jeg skulle have fat i de bedste på markedet”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book