Tørre øjne

Omkring 20% af befolkningen lider af tørre øjne. Det er et fænomen, der bliver mere udbredt med alderen. Hos 80% skyldes dette en forøget fordampning af tårefilmen. Hos de resterende 20% skyldes det utilstrækkelig produktion af tårer.

E-eye – Kort og smertefri behandling med lysimpulser

Tørre øjne kan behandles med en lysbehandling der kaldes e-eye. Målet med behandlingen er at forbedre tårefilmen ved at genskabe de Meibomske kirtlers funktion. Behandlingen er kort og smertefri, man skal regne med at få foretaget mellem 1-3 E-eye behandlinger. Præcis hvor mange behandlinger man skal have afhænger af hvilken grad af tørhed, man oplever.

Symptomerne aftager i løbet af få uger

Stort set alle med tørre øjne kan have gavn af behandlingen, og mange mærker effekten af behandlingen allerede efter første behandling, mens andre vil opleve effekten i løbet af nogle uger. Enkelte hudsygdomme samt visse typer af medicin, der medfører lysfølsomhed, vil fører til afvisning. Dette afklares inden behandlingen ved forundersøgelsen samt ved hjælp af et kort spørgeskema samt.

Book en undersøgelse

Få svar på om en E-eye behandling kan hjælpe dig. Book en forundersøgelse hos Memira – Øjenlægernes Hus i København. En udvidet undersøgelse samt konsultation koster 1200 kr.

Øjensygdomme og
øjenproblemer

Grå stær-operation –
privat finansieret

Barnets syn

Tørre Øjne

Vi har korte ventetider og fleksible åbningstider. Du kan enten komme ind med egenbetaling, eller du kan undersøge om din sundhedsforsikring dækker forundersøgelse og behandling af dit barn.

Du finder os her.

Såfremt du har mistanke om nedsat syn eller anden øjensygdom, er du altid velkommen til at booke en konsultation på vores hjemmeside eller kontakte os på tlf. 88 80 28 00. Prisen for en udvidet undersøgeæse samt en konsultation er 1200 kr.

Memira er landsdækkende med øjenlæge klinikker i København, Kolding, Århus og Ålborg. Du kan læse mere om vores klinikker her.

Øjenlæge København – Øjenlægernes Hus
Store Kannikestræde 16
1169 Kbh K

Øjenlæge Kolding
Gråbrødregade 6
6000 Kolding

Øjenlæge Århus
Margrethepladsen 2, plan 2.
8000 Aarhus

Øjenlæge Ålborg
Vestre Havnepromenade 9,
9000 Aalborg

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book