Øjenlægernes Hus, København

Memira – Øjenlægernes Hus er en privat øjenlæge. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær, øjenlågsoperationer, behandling af tørre øjne, og laserbehandling af nethinden i forbindelse med f.eks. glaslegemesammenfald, nydannede blodkar og lignende.

 


Du finder Memira – Øjenlægernes Hus i Store Kannikestræde 16 i hjertet af København. Øjenlægernes Hus har ligget på adressen siden 2003. Memira Eyecenter købte Øjenlægernes Hus i 2020.

Undersøgelse

I huset møder du vores øjenlæger, klinikassistenter og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig. Når du har booket en undersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores receptionist, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser. Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

En undersøgelse koster 995 kr. – book her.

Spørgsmål?

Hos Memira – Øjenlægernes Hus er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyn, tørre øjne, AMD, grå stær eller noget helt andet. En undersøgelse koster 995 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken. Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer og kan anbefale, at du undersøger om dit forsikringsselskab dækker din undersøgelse og behandling i Memira Eyecenter – Øjenlægernes Hus.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 70 22 12 32.

Sådan finder du os

Kommer du i bil, kan vi anbefale at du parkere på Israels plads og går de ca. 700 meter ned til klinikken.

Kommer du med offentligtransport, anbefaler vi at du står af på Nørreport station og går ned gennem Købmagergade. Du skal dreje til højre, op ad Store Kannikestræde, når du er kommet forbi Rundetårn.  Øjenlægernes Hus ligger i nr. 16 på din højre hånd.

Bemærk vi er et ældre hus med en del trapper.

Kontakt

 

Store Kannikestræde 16
1169 København H

88802800

Klinikansvarlig

Marianne Viese

Åbningstider

Mandag08:30 – 16:00
Tirsdag12:00 – 16:00
Onsdag – Torsdag08:30 – 19:00
Fredag08:30 – 13:30
LørdagLukket
SøndagLukket