Privat øjenlæge – Øjenlægernes Hus, København

Memira – Øjenlægernes Hus er en privat øjenlæge. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær, øjenlågsoperationer, behandling af tørre øjne, og laserbehandling af nethinden i forbindelse med f.eks. glaslegemesammenfald, nydannede blodkar og lignende.

Du finder klinikken i Store Kannikestræde 16 i hjertet af København. Øjenlægernes Hus har ligget på adressen siden 2003. Memira købte Øjenlægernes Hus i 2020.

Undersøgelse

I huset møder du vores øjenlæger, klinikassistenter og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig. Når du har booket en forundersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores receptionist, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser. Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

Øjenlæge København: En udvidet undersøgelse koster 1200kr.

Spørgsmål?

Hos Memira – Øjenlægernes Hus er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyn, tørre øjne, AMD, grå stær eller noget helt andet. En udvidet undersøgelse koster 1200 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer, du bedes kontakte din sundhedsforsikring. Ønsker du at din forundersøgelse og eventuelle behandling skal over forsikringen, bedes du have undersøgt og afklaret dette med din forsikring før du booker din tid.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 70 22 12 32.

Sådan finder du os

Kommer du i bil, kan vi anbefale at du parkere på Israels plads og går de ca. 700 meter ned til klinikken.

Kommer du med offentligtransport, anbefaler vi at du står af på Nørreport station og går ned gennem Købmagergade. Du skal dreje til højre, op ad Store Kannikestræde, når du er kommet forbi Rundetårn.  Øjenlægernes Hus ligger i nr. 16 på din højre hånd.

Bemærk vi er et ældre hus med en del trapper.

Kontakt


Øjenlægernes Hus, København

Store Kannikestræde 16
1169 København K

Telefonnummer

70 22 12 32

E-mailadresse

kundecenter@memira.dk

Klinikansvarlig

Signe Hytholm Andersen

Åbningstider

Man – Ons08:00 – 16:00Torsdag08:00 – 19:00Fredag08:00 – 14:00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book