Øjenlæge i Kolding

Privat øjenlæge ved Memira – Kolding tilbyder vi private øjenlæge konsultationer. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær og øjenlågsoperationer.

Udover øjenlægeklinikken huser lokalerne også Memira, der udfører undersøgelser, øjenlaserbehandlinger og linseudskiftninger med henblik på brillefrihed.

Hvad tilbyder vi hos Memira Eye Health Care – Kolding?

Privat øjenlæge ved Memira – Kolding

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vi tilbyder øjenlæge konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Du finder vores øjenlæger i Aarhus, Aalborg, Kolding og København.

Konsultationen

På Kolding klinikken møder du vores øjenlæger, klinikansvarlige og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig.

Når du har booket en forundersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores klinikansvarlige, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser.

Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

En udvidet undersøgelse koster 1200 kr. – book tid via tlf. på 88 80 28 00

Spørgsmål?

Hos Memira Øjenlæge i Kolding er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyntørre øjneAMDgrå stær eller noget helt andet.

En udvidet undersøgelse koster 1200 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer, du bedes kontakte din sundhedsforsikring. Ønsker du at din forundersøgelse og eventuelle behandling skal over forsikringen, bedes du have undersøgt og afklaret dette med din forsikring før du booker din tid.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 88 80 28 00.

Kørselsvejledning

Er du i bil, kan du parkere på den parkeringsplads, der  hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned ad gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Det er også muligt at parkere ved Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B.

Parkering blot et minut fra klinikken

Hvis du parkerer ved Klostergade 16, skal du huske at bruge en af de pågældende parkeringstjenesten. Der er cirka 1 minuts gang til klinikken.  

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned ad Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned ad gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

Kontakt

Kolding

Gråbrødregade 6
6000 Kolding

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

klinik.kolding@memira.dk

Klinikansvarlig

Tina Hemrich

Åbningstider

Man – Fre08:00 – 17:00