Privat øjenlæge ved Memira – Kolding – ingen ventetid.

Privat øjenlæge ved Memira – Kolding tilbyder vi private øjenlæge konsultationerer. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær og øjenlågsoperationer.

Udover øjenlægeklinikken huser lokalerne også Memira Eyecenter, der udfører undersøgelser, øjenlaserbehandlinger og linseudskiftninger med henblik på brillefrihed – læs mere om denne del af klinikken her.

Privat øjenlæge ved Memira – Kolding

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vi tilbyder øjenlæge konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Du finder vores øjenlæger i Aarhus, Aalborg, Kolding og København.

Konsultationen

På klinikken møder du vores øjenlæger, klinikansvarlige og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig.

Når du har booket en forundersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores klinikansvarlige, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser.

Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

En forundersøgelse koster 995 kr. – book tid via tlf. på 88 80 28 00

Spørgsmål?

Hos Memira Øjenlæge i Kolding er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyntørre øjneAMDgrå stær eller noget helt andet.

En forundersøgelse koster 995 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer, du bedes kontakte din sundhedsforsikring. Ønsker du at din forundersøgelse og eventuelle behandling skal over forsikringen, bedes du have undersøgt og afklaret dette med din forsikring før du booker din tid.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 88 80 28 00.

Kørselsvejledning

Er du i bil, kan du parkere på den parkeringsplads, der  hedder Riberdyb og ligger ud til Kongebrogade. Når du har parkeret ved Riberdyb, går du under en tunnel, som fører op til gågaden. Fortsæt ned ad gågaden og Gråbrødregade kommer på højre hånd. Det er også muligt at parkere ved Ejlersvej eller i Europarks P-hus på Sydbanegade 2B.

Ankomst med bus og tog

Fra banegården går du til venstre ned ad Jernbanegade. Efter cirka 200 m. kommer der et lyskryds, som du går lige over. Gå herefter 100 m. ned ad gågaden og tag den første vej på venstre hånd – Gråbrødregade. Her finder du vores klinik ca. 50 m. nede af gaden.

Kontakt

Kolding

Gråbrødregade 6
6000 Kolding

88802800

Klinikansvarlig

Tina Hornelund

Åbningstider

Mandag – Fredag09:00 – 17:00
LørdagLukket
SøndagLukket

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book