Privat øjenlæge ved Memira – Aalborg – ingen ventetid.

Privat øjenlæge ved Memira – Aalborg tilbyder private øjenlæge konsultationer. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær og øjenlågsoperationer.

Du finder Memira – Øjenlæge Ålborg på Vestre Havnepromenade 9 centralt i Aalborg ned til fjorden. Udover øjenlægeklinikken huser lokalerne også Memira Aalborg, der udfører forundersøgelser, øjenlaserbehandlinger og linseudskiftninger med henblik på brillefrihed.

Hvad tilbyder vi hos Memira Eye Health Care – Aalborg?

Privat øjenlæge ved Memira – Aalborg

Har du udfordringer med tørre øjne, eller mistanke om øjensygdom? Så book en konsultation hos os. Vi tilbyder øjenlæge konsultationer hos vores øjenlæger, som er specialister indenfor øjensundhed, så som grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Vi tilbyder kort ventetid på konsultation hos vores øjenlæger samt nem tilgængelighed og øjeblikkelig sikkerhed. Vi samarbejder med det fleste danske forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

Tilgang til konsultation kan variere lidt, så kontakt venligst klinikken, hvis du planlægger et besøg uden at have en forudgående aftale.

Du finder vores øjenlæger i Århus, Ålborg, Kolding og København.

Øjenlæge Aalborg

Konsultationen

På klinikken møder du vores øjenlæger, klinikansvarlige og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig.

Når du har booket en forundersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores klinikansvarlige, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser.

Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

En udvidet undersøgelse koster 1200 kr. – book tid via tlf. på 88 80 28 00

Spørgsmål?

Hos Memira Øjenlæge i Ålborg er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyn, tørre øjne, AMD, grå stær eller noget helt andet.

En udvidet undersøgelse koster 1200 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer, du bedes kontakte din sundhedsforsikring. Ønsker du at din forundersøgelse og eventuelle behandling skal over forsikringen, bedes du have undersøgt og afklaret dette med din forsikring før du booker din tid.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 88 80 28 00.

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadsere langs fjorden.

Kontakt Aalborg

Aalborg

Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

aalborg@memira.dk

Klinikansvarlig

Heidi Zink

Åbningstider

Man – Fre08:00 – 16:00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book