Memira Øjenlæge i Aalborg

På vores klinik i Aalborg tilbyder vi private øjenlægeundersøgelser. Vi laver alle typer af øjenundersøgelser, diagnosticerer og udfører en række forskellige behandlinger, herunder; grå stær, efterstær og øjenlågsoperationer.

Du finder Memira – Øjenlæge Aalborg på Vestre Havnepromenade 9 centralt i Aalborg ned til fjorden. Udover øjenlægeklinikken huser lokalerne også Memira Eyecenter, der udfører undersøgelser, øjenlaserbehandlinger og linseudskiftninger med henblik på brillefrihed – læs mere om denne del af klinikken her.

Undersøgelsen

På klinikken møder du vores øjenlæger, klinikansvarlige og sygeplejersker, som vil undersøge og behandle dig.

Når du har booket en undersøgelse, møder du ind på klinikken, hvor du bliver modtaget af vores klinikansvarlige, som sender dig videre ind til klinikassistenten, der laver forskellige undersøgelser af dit øje. Dine øjne vil som regel blive dryppet i forbindelse med disse undersøgelser.

Når disse undersøgelser er overstået, bliver du sendt ind til øjenlægen, der taler med dig og undersøger dig. Du vil her blive anbefalet en behandling eller sendt videre til rette sted.

En undersøgelse koster 995 kr. – book tid via tlf. på 88 80 28 00

Spørgsmål?

Hos Memira Øjenlæge i Aalborg er det dig, der er i fokus. Vi er her for dig og for at løse dine øjenproblemer, hvad end det handler om samsyn, tørre øjne, AMD, grå stær eller noget helt andet.

En undersøgelse koster 995 kr. og betales, når du kommer ind på klinikken.

Vi samarbejder med en række sundhedsforsikringer, du bedes kontakte din sundhedsforsikring. Ønsker du at din undersøgelse og eventuelle behandling skal over forsikringen, bedes du have undersøgt og afklaret dette med din forsikring før du booker din tid.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på 88 80 28 00.

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, skal du køre helt ned langs med kajen på Aalborg-siden af Limfjorden mellem de to broer. Her finder du vores indgang ud mod fjorden.

Ankomst med tog

Kommer du med tog, er det lettest at køre til Vestbyen, gå ned forbi spritfabrikken til fjorden og herefter dreje til højre og spadsere langs fjorden.

Kontakt Aalborg

Aalborg

Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

88802800

Klinikansvarlig

Henrik Lindblad Jensen

Åbningstider

MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book