Anna Thygesen

Arbejde:

Erhvervskvinde & kommunikationsrådgiver

Synsfejl:

Alderssyn

Behandling:

Linseudskiftning (RLE)

Anna Thygesen

Selvom erhvervskvinden og kommunikationsrådgiver Anna Thygesen har haft “gammelmandssyn”, siden hun var i midt 40’erne. Var det ikke før hun blev 57 år, at det gik op for hende, at man rent faktisk kunne gøre noget ved det irriterende problem.

Slut med at være afhængig af brillerne

“Det har altid været vildt irriterende at være afhængig af briller. Særligt eftersom mit dårlige syn allerede kom i 40’erne, og fordi jeg dyrker meget sport og generelt er ret så aktiv. Men jeg har altid bare tænkt, at sådan var det— det kunne man ikke gøre noget ved— og så har jeg affundet mig med det”, siger Anna Thygesen, der for et par måneder siden fik foretaget en linseudskiftning hos Memira.

“Jeg har flere venner, der har fået foretaget en linseudskiftning hos Memira, og de er alle glade for det. Det var derfor ikke nogen svær beslutning for mig at få en øjenoperation”, siger hun.

Et linseudskift (RLE) hos Memira

På selve dagen for operationen var Anna naturligvis spændt, men nervøs har hun aldrig været:

“Jeg var ikke nervøs, for jeg følte, at jeg havde fået så god og professionel gennemgang af forløbet hos Memira. Og det viste sig jo, at det var der heller ingen grund til. Det gjorde ikke ondt, faktisk mærkede jeg ingenting— og det er jo egentlig lidt vildt, når man tænker over, at de er inde og rode i selve ens øje”, siger hun.

Bedre syn efter et døgn

Bagefter operationen var det hjem og slappe af, og allerede det første døgn bemærkede Anna, at hendes syn begyndte at blive bedre:

“Efter operationen var mit syn lidt sløret og med halos i meget skarpt lys, men allerede dagen efter synes jeg, at jeg begyndte at mærke en forbedring af mit syn”. Anna Thygesen fortæller at, hendes syn allerede nu, få måneder efter operationen, er tilbage til normalen— fra før hun fik “gammelmandssyn”.

En ny Anna T. uden briller

“Det fedeste ved operationen er, at jeg er ikke længere er afhængig af briller. Jeg kan lægge makeup uden at bruge spejl med forstørrelsesglas, jeg kan læse en bog, uden at tænke på briller.” “jeg kan læse alt med småt— det er som at få sin frihed tilbage”. Anna afslutter med et godt råd til dig, der er skeptisk ved tanken om at få foretaget en øjenoperation:

“Der er ikke noget at være bekymret for. Hos Memira har de dybt kompetente folk ansat, der er gode til at sætte dig ind i forløbet, som svarer på alle de spørgsmål, du måtte have, og som tager sig godt af dig efter operationen med omsorg og efterfølgende øjenkontroller. Jeg kan kun anbefale en øjenoperation, hvis du som jeg har et dårligt syn— jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at operationen har forbedret min livskvalitet”, siger Anna Thygesen afslutningsvis.

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Det fedeste er, at jeg ikke længere er afhængig af briller”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK