Anna Thygesen

Selvom erhvervskvinden og kommunikationsrådgiver Anna Thygesen har haft “gammelmandssyn”, siden hun var i midt 40’erne, var det ikke før hun blev 57 år, at det gik op for hende, at man rent faktisk kunne gøre noget ved det irriterende problem.

“Det har altid været vildt irriterende at være afhængig af briller. Særligt eftersom mit dårlige syn allerede kom i 40’erne, og fordi jeg dyrker meget sport og generelt er ret så aktiv. Men jeg har altid bare tænkt, at sådan var det— det kunne man ikke gøre noget ved— og så har jeg affundet mig med det”, siger Anna Thygesen, der for et par måneder siden fik foretaget en linseudskiftning hos Memira.

“Jeg har flere venner, der har fået foretaget en linseudskiftning hos Memira, og de er alle glade for det. Det var derfor ikke nogen svær beslutning for mig at få en øjenoperation”, siger hun.

Et linseudskift (RLE) hos Memira

På selve dagen for operationen var Anna naturligvis spændt, men nervøs har hun aldrig været:

“Jeg var ikke nervøs, for jeg følte, at jeg havde fået så god og professionel gennemgang af forløbet hos Memira. Og det viste sig jo, at det var der heller ingen grund til. Det gjorde ikke ondt, faktisk mærkede jeg ingenting— og det er jo egentlig lidt vildt, når man tænker over, at de er inde og rode i selve ens øje”, siger hun.

Bedre syn efter et døgn

Bagefter operationen var det hjem og slappe af, og allerede det første døgn bemærkede Anna, at hendes syn begyndte at blive bedre:

“Efter operationen var mit syn lidt sløret og med halos i meget skarpt lys, men allerede dagen efter synes jeg, at jeg begyndte at mærke en forbedring af mit syn”, siger Anna Thygesen, der føler, at hendes syn allerede nu, få måneder efter operationen, er tilbage til normalen— fra før hun fik “gammelmandssyn”.

En ny Anna T. uden briller

“Det fedeste ved operationen er, at jeg er ikke længere er afhængig af briller. Jeg kan lægge makeup uden at bruge spejl med forstørrelsesglas, jeg kan læse en bog, uden at tænke på briller, jeg kan læse alt med småt— det er som at få sin frihed tilbage”, siger hun og kommer med et godt råd til dig, der er skeptisk ved tanken om at få foretaget en øjenoperation:

“Der er ikke noget at være bekymret for. Hos Memira har de dybt kompetente folk ansat, der er gode til at sætte dig ind i forløbet, som svarer på alle de spørgsmål, du måtte have, og som tager sig godt af dig efter operationen med omsorg og efterfølgende øjenkontroller. Jeg kan kun anbefale en øjenoperation, hvis du som jeg har et dårligt syn— jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at operationen har forbedret min livskvalitet”, siger Anna Thygesen afslutningsvis.

Anna Thygesen

Arbejde:
Erhvervskvinde & kommunikationsrådgiver

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
57 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Det fedeste er, at jeg ikke længere er afhængig af briller”

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book