Camilla Bay

Arbejde:

Content Creator

Synsfejl:

Nærsynethed

Behandling:

Øjenlaser

Camilla Bay

Allerede i hendes sene teenageår måtte Camilla Bay ty til en lille brille, for at kunne se undervisningen på tavlen. Efter flere års irritation med briller og linser fik Camilla Bay lavet en øjenlaser operation, og er nu sluppet af med bøvlet af fedt fingre på brilleglasset.

“Morgenen efter laser, var en helt ny verden, da jeg ikke skulle bøvle med mine kontaktlinser eller fedtede brilleglas.” Camilla Bay, Content Creator.

Før øjenlaser hos Memira kunne jeg kun se en armslængde

I hendes sene teenageår blev Camilla Bay ramt af nærsynethed og havde besvær med at se undervisningen på tavlen.

“Jeg startede med en lille brille og så blev det gradvist bare værre og værre og inden jeg fik øjenlaser, der kunne jeg kun se en armslængde”, siger hun.

Som alle andre var Camilla nervøs inden operation:

“Mest fordi det jo omhandler ens øjne. Men med det samme jeg kom ind på klinikken i Aarhus, følte jeg mig super tryg i det, fordi det er så professionelt og fordi man bliver guidet så meget igennem forløbet”

Allergi og linser er en dårlig kombination

Camilla Bay døjer desværre af allergi i øjnene, hvilket i perioder gjorde det umuligt for hende at bruge linser, da hendes øjne bliver tørre, røde og irriterede.

“I sommer var jeg i Skagen med en flok veninder, da min allergi rammer og jeg må tage mine linser ud. Jeg drypper med alle øjendråber men det går ikke væk. Da jeg ikke havde taget mine briller med, resulterer det i at jeg stod i Skagen og kunne vitterligt kun se den person jeg stod og snakkede med”

Bedre syn efter et døgn

Efter operationen tog Camilla Bay solbriller på og blev kørt hjem hvor hun kunne slappe af og lukke øjnene et par timer. Allerede om eftermiddagen da Camilla sad og legede med hendes datter kunne hun se.

“Vi havde en leg hvor min datter også ville have solbriller på. Men allerede der kunne jeg se og jeg tror også det var det jeg var så blæst bagover. At det gik så hurtigt”, siger Camilla Bay, der føler, at hun stod op til en helt ny verden allerede morgenen efter hendes operation.

Fri for fedtfingre på brilleglasset

“Jeg skal ikke stå og bøvle med mine kontaktlinser eller pudse mine briller som alligevel er fedtede om en halv time efter igen”, siger hun

“I forhold til økonomien i det, så har jeg brugt briller og kontaktlinser i mange år og for mit vedkommende nogle kontaktlinser som var i den meget dyre ende, fordi jeg har de her sarte øjne. Så i og med det er et egangsbeløb, men så kan man altås også se, det vejede prisen op for mig.”, siger Camilla Bay afslutningsvis.

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

mØj

“Jeg skal ikke stå og bøvle med mine kontaktlinser eller pudse mine briller som alligevel er fedtede om en halv time efter igen.”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book