mØj

Camilla Bay

Allerede i hendes sene teenageår måtte Camilla Bay ty til en lille brille, for at kunne se undervisningen på tavlen. Efter flere års irritation med briller og linser fik Camilla Bay lavet en øjenlaser operation, og er nu sluppet af med bøvlet af fedt fingre på brilleglasset.

“Morgenen efter laser, var en helt ny verden, da jeg ikke skulle bøvle med mine kontaktlinser eller fedtede brilleglas.” Camilla Bay, Content Creator.

Før øjenlaser hos Memira kunne jeg kun se en armslængde

I hendes sene teenageår blev Camilla ramt af nærsynethed og havde besvær med at se undervisningen på tavlen.

“Jeg startede med en lille brille og så blev det gradvist bare værre og værre og inden jeg fik øjenlaser, der kunne jeg kun se en armslængde”, siger hun.

Som alle andre var Camilla nervøs inden operation:

“Mest fordi det jo omhandler ens øjne. Men med det samme jeg kom ind på klinikken i Aarhus, følte jeg mig super tryg i det, fordi det er så professionelt og fordi man bliver guidet så meget igennem forløbet”

Allergi og linser er en dårlig kombination

Camilla døjer desværre af allergi i øjnene, hvilket i perioder gjorde det umuligt for hende at bruge linser, da hendes øjne bliver tørre, røde og irriterede.

“I sommer var jeg i Skagen med en flok veninder, da min allergi rammer og jeg må tage mine linser ud. Jeg drypper med alle øjendråber men det går ikke væk. Da jeg ikke havde taget mine briller med, resulterer det i at jeg stod i Skagen og kunne vitterligt kun se den person jeg stod og snakkede med”

Bedre syn efter et døgn

Efter operationen tog Camilla solbriller på og blev kørt hjem hvor hun kunne slappe af og lukke øjnene et par timer. Allerede om eftermiddagen da Camilla sad og legede med hendes datter kunne hun se.

“Vi havde en leg hvor min datter også ville have solbriller på. Men allerede der kunne jeg se og jeg tror også det var det jeg var så blæst bagover. At det gik så hurtigt”, siger Camilla Bay, der føler, at hun stod op til en helt ny verden allerede morgenen efter hendes operation.

Fri for fedtfingre på brilleglasset

“Jeg skal ikke stå og bøvle med mine kontaktlinser eller pudse mine briller som alligevel er fedtede om en halv time efter igen”, siger hun

“I forhold til økonomien i det, så har jeg brugt briller og kontaktlinser i mange år og for mit vedkommende nogle kontaktlinser som var i den meget dyre ende, fordi jeg har de her sarte øjne. Så i og med det er et egangsbeløb, men så kan man altås også se, det vejede prisen op for mig.”, siger Camilla Bay afslutningsvis.

Camilla Bay

Arbejde:
Content Creator

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
Øjenlaser

Alder ved operation:
28 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Jeg skal ikke stå og bøvle med mine kontaktlinser eller pudse mine briller som alligevel er fedtede om en halv time efter igen.”

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book