Simone Engbo Hansen

Arbejde:

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Synsfejl:

Nærsynethed

Behandling:

FS-LASIK

Simone Engbo Hansen

For cirka 3,5 år siden, mens Simone Engbo var på ferie, ændrede hendes syn sig. ”Det var som om, at mit fokus fra den ene dag til den anden gled væk fra mig.”

”Jeg følte at jeg gik fra 3D til 2D og fra den ene dag til den anden skulle jeg have briller.” Oplevelsen var voldsom og Simone Engbo måtte forbi en øjenlæge for at sikre, at der ikke var noget alvorligt galt. Allerede 6 mdr. efter hun havde fået briller, måtte hun investere i nogle nye, da hendes syn var forværret.  

Kronisk migræne

Simone Engbo vidste i det øjeblik, hun fik briller på første gang, at hun ville gøre alt hvad hun kunne, for at slippe af med dem igen. Det var der forskellige årsager til. Simone Engbo lider blandt andet af kronisk migræne og klyngehovedpine. Dette betyder blandt andet at, såfremt hendes sanser bliver overstimuleret, kan det medføre et migræneanfald.

Simone Engbo har mellem 17 og 25 migræne dage om måneden. For Simone har det betydet, at hun nøje overvejer alt, hvad der har med hendes hoved at gøre. Hun kan hverken sætte håret op eller bruge hat, da det sætter hendes nervesystem på overarbejde

Det samme gjorde sig gældende for brug af brillerne, som Simone følte gjorde hendes migræne anfald værre. Dertil kom det, at hun ikke kunne genkende sig selv når hun havde briller på.

Mit gamle jeg

”Brillerne var en påmindelse om at jeg var syg, at jeg havde rigtig mange migræneanfald og at mine briller var med til at gøre den tilstand værre. Så hvis jeg fik dem væk igen, så ville jeg føle mig lidt mere som mig selv.”

Lige efter operationen var Simones syn naturligvis sløret og hun blev ledsaget hjem af hendes mand, så hun kunne slappe af. Efter en god lur på 3 timer med sikkerhedsbriller på, vågnede hun og kunne se. ”Det var stadig som om jeg havde lidt fedtede briller på, men jeg kunne se.” Samme dag gik de en tur og her kunne Simone Engbo se både vejskilte og nummerplader, noget hun før øjenlaser operationen ikke var i stand til. ”Fire timer efter operationen kunne jeg allerede mærke en forskel og så er det gradvist blevet bedre dag for dag.”

Memira ligger helt klart i toppen…

”Forløbet hos Memira har været over alt forventning.” Simone Engbo var til forundersøgelse i København og blev behandlet i vores klinik på Banegårdspladsen i København. ”Jeg mødtes med en optiker der hedder Maya og hun var fantastisk. Det var virkelig rart, at jeg kunne fortælle hende hvorfor det var, at jeg gerne ville igennem en operation. Hvorfor det var så vigtigt for mig” og ”hun klappede mig på skulderen og sagde hold k… hvor er du sej.” For Simone Engbo betød det første møde, at hun følte sig hørt og minimerede derved også nervøsiteten, da hun følte sig taget i hånden.

”Jeg har bare gået og glædet mig til den dag jeg skulle have min øjenlaser”       

Livet efter øjenlaser

Livet efter øjenlaser er på mange måder blevet forbedret. Simone Engbo har en datter på knap et år og ofte måtte hun lægge brillerne fra sig, for at undgå at de gik i stykker. ”Hvis jeg tog dem af, så ville jeg mangle dem, og så ville jeg få ondt i hovedet fordi jeg ikke havde dem på. Hvis jeg havde dem på, ville det gøre ondt, fordi der var noget fysisk som overstimulerede mine sanser, som ville trigge et migræneanfald. Så på den måde kan jeg mærke at der er noget det er løftet. Det kan også være det er fordi jeg er så ekstatisk over at fået en del af mit gamle raske jeg tilbage.”

Simone Engbo Hansen

Arbejde:
Selvstændig kommunikationsrådgiver

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
30 år

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

”Memira ligger helt klart i toppen, hvad angår imødekommenhed, åbenhed og forståelse”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book