Memira Hacks

Mange af vores kunder undrer sig over hvad de skal gøre af deres gamle brille- og linseetuier efter en øjenlaser eller en linseudskiftning.

Vi har fremhævet nogle af vores bedste tips til hvordan du kan anvende dit gamle brille- og linseetui til andet end briller og kontaktlinser. Lidt smartere og meget mere miljøvenligt end at smide dem ud!

Du kan også donere dine gamle briller til os!

Det er vigtigt for os, at vi også kan bidrage til at hjælpe dem, som virkelig har brug for det.  Derfor indsamler vi briller fra vores kunder, som har fået foretaget en øjenoperation. Memira støtter organisationen Vision for All, og hvert år rejser vi ud sammen for at hjælpe de mennesker, som har mest brug for briller, og som ikke selv har midlerne til at købe dem. Vi foretager synsundersøgelser og uddeler alle de donerede briller til mange tusinde personer. Brillerne gør stor gavn og glæde for disse personer, og man er med til at gøre en kæmpe forskel. Eksempelvis kan det betyde, at nogle kan gennemføre deres skole eller få et job, og på den måde få en bedre tilværelse.

Du kan læse mere om vores arbejde med Vision for All her.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book