LASEK

Anvendes til dig med store synsfejl og tynde hornhinder. Metoden kræver længere helingstid og er forbundet med mere ubehag end andre former for øjenlaser.

  • Overfladebehandling (no cut)
  • Store synsfejl og/eller tynde hornhinder
  • Længere helingsperiode end FS-LASIK

 Hvad koster en LASEK?

For tynde hornhinder

LASEK kan anvendes som operationsmetode, hvis det ved forundersøgelsen af dine øjne viser sig, at dine hornhinder er for tynde til at kunne få lavet en FS-LASIK. Med LASEK kan vi korrigere nærsynethed ned til -7. Har du en bygningsfejl (astigmatisme) ned til -6, så kan vi også korrigere den med en LASEK. Metoden er godt gennemprøvet og almindelig anvendt over hele verden. Med en LASEK kan vi rette de samme synsfejl som med en FS-LASIK, men helingsperioden er længere og metoden er ikke smertefri.

Sådan foregår LASEK

Før operationen

Før din operation vil lægen, som skal operere dig, foretage sin egen uafhængige forundersøgelse af dine øjne. Hvis øjenlægen opdager noget, som kan påvirke resultatet, afstår vi fra at operere dig.

Lasek

Under operationen

Inde på operationsstuen har lægen og sygeplejersken forberedt alt forud for din operation. Under operationen styrer lægen laseren og følger nøje proceduren gennem mikroskopet. Dette er den oprindelige metode indenfor øjenlaseroperationer som blev anvendt til korrektion af synsfejl. Og metoden anvendes fortsat med stor succes. Ved denne metode anvendes en svag alkoholopløsning på hornhindens overflade i ca. 20 sekunder. Derefter føres hornhindens yderste lag til siden og synsfejlen korrigeres ved hjælp af laseren.

Lasek

Når synsfejlen er blevet korrigeret føres hornhindens yderste lag tilbage på plads, hvor det fungerer som en form for plaster, der fremmer helingen. Selve behandlingen gennemføres uden ubehag og du mærker ikke smerte, idet dine øjne forinden er bedøvet med øjendråber.  Du kan åbne øjnene og se umiddelbart efter operationen.

>

En sikker metode

Hos Memira anvender vi kun vel afprøvede og dokumenterede metoder. Metoderne  hvilker på store mængder klinisk data, som vidner om den høje sikkerhed og kundetilfredshed. Vores kvalitetsafdeling arbejder systematisk med at følge op på resultater og sikring af vores kliniske processer. Dette for at vi kan tilbyde dig en tryg synskorrigerende behandling- med det bedst mulige resultat.

Alle kirurgiske indgreb indebær en vis risiko, det er dog sjældent at vi oplever alvorlige bivirkninger eller komplikationer. De fleste komplikationer er desuden mulige at efterbehandle, hvis de opdages i tide. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, såfremt der er noget, du er urolig for eller har spørgsmål omkring, efter operationen.

For at minimere risici for infektioner er det meget vigtigt, at du nøje følger de råd, som du har fået af os før operationen.

En del patienter har brug for supplerende behandling for at opnå det ønskede resultat, hvilket i så fald indgår i prisen, takket være vores 5-års Tryghedsgaranti.

Læs den komplette liste over risici for bivirkninger og komplikationer ved LASEK.

Efter operationen

Du kan åbne dine øjne direkte efter operationen. Det er helt normalt, at det ofte gør ondt i øjnene efter en LASEK-operation. Du får derfor udleveret bedøvelsesdråber mod smerterne, som du kan supplere med almindelig smertestillende piller, såfremt du finder det nødvendigt. De første dage efter operationen vil du være ekstra lysfølsom og dine øjne vil også løbe temmelig meget i vand. Du skal ind til en kontrol nogle dage efter din behandling. Synet kan variere i ugerne efter en LASEK-operation. Men efter cirka en uge ser de fleste så tilstrækkeligt godt, at de fungerer fint i hverdagen. Efter ca. 3 måneder er synet oftest helt stabilt, når man har fået foretaget en LASEK.

Spørgsmål?

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book