Memira Maribo

Bliv undersøgt, og find ud af om du kan slippe af med briller og linser hos Memiras certificerede partner i Maribo. Vi retter alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.

Butikken i Maribo er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor Morten er blevet specialuddannet af vores kvalitetschef, i at udføre såvel undersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi. Morten vil sikre, at du kommer trygt igennem forløbet, uden bekymringer eller ubesvarede spørgsmål. Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning, og alle vores operationer er indbefattet af vores tryghedsgaranti.

Undersøgelsen

Det hele begynder med en ganske uforpligtende forundersøgelse, her møder du vores optiker Morten. Han vil i løbet af en times tid give dig svar på, om du i det hele taget er egnet til en synskorrigerende behandling – i Memira afviser vi hver femte, fordi de af den eller anden grund ikke er egnede til en operation. Er du egnet, vil Morten anbefale dig en operationsmetode og gennemgå den med dig. Vi har kort ventetid – og du kan som regel få en tid til forundersøgelse allerede i indeværende uge. Hvis du til daglig bruger kontaktlinser, skal du dog være linsefri fem dage før du kommer til din forundersøgelse. Læs mere om forundersøgelsen her.

Selve operationen udføres på vores klinik i København, men forundersøgelsen før og de efterfølgende kontroller foregår hos Morten i Maribo.

Spørgsmål?

Hos Memira i Maribo er det dig, der er i fokus! Vi tager os derfor god tid til at besvare alle dine spørgsmål om øjenoperationer, betalingsmuligheder osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Memira Maribo!

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, findes der en stor parkeringsplads på Torvet, en forlængelse til Jernbanegade, hvor der er 2 timers parkering.

Hvis du kommer med tog

Memira butikken ligger på gågaden i centrum af byen og tæt på Torvet i Maribo. Er du med bus eller tog, så skal du kun ca. 5 min. fra banegården. Gå ad Jernbanegade til gågaden Østergade og drej herefter til venstre (ca. 100 m.), så finder du Memira butikken på din højre hånd.

Kontakt

Maribo – Certified Partner

Østergade 4
4930 Maribo

Telefonnummer

88 80 28 00

E-mailadresse

kundeservice.danmark@memira.dk

Klinikansvarlig

Morten Fokdal-Knudsen

Åbningstider

Mandag09:00 – 17:00Tirsdag09:00 – 17:00Onsdag09:00 – 17:00Torsdag09:00 – 17:00Fredag09:00 – 17:00

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book en forundersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book