Kundecenter

Memira øjenklinik Maribo

Hos Memira i Maribo korrigerer vi alle synsfejl; nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl (astigmatisme) og alderssyn.
Memira er størst i Skandinavien inden for øjenlaser og linseudskiftning. Alle vores operationer er indbefattet af vores 5 års-tryghedsgaranti.

Butikken i Maribo er resultatet af et omfattende optikersamarbejde, hvor indehaveren af M.Knudsen Optik er blevet specialuddannet af vores kvalitetschef, i at udføre såvel forundersøgelser som efterkontroller vedrørende synkirurgi.

Du finder vores certificerede Memira Partner i begyndelsen af gågaden – centralt placeret i Østergade nr. 4. Her vil du blive budt varmt velkommen af et yderst kompetent og nærværende personale, som følger dig gennem hele processen med undersøgelse, information omkring operation og efterfølgende de nødvendige kontroller. Derved kan du altid føle dig i helt trygge hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig til et friere liv uden briller og linser.

Retninger i Google Maps Find os

Kørselsvejledning

Kommer du i bil, findes der en stor parkeringsplads på Torvet, en forlængelse til Jernbanegade, hvor der er 2 timers parkering.

Hvis du kommer med tog

Memira butikken ligger på gågaden i centrum af byen og tæt på Torvet i Maribo. Er du med bus eller tog, så skal du kun ca. 5 min. fra banegården. Gå ad Jernbanegade til gågaden Østergade og drej herefter til venstre (ca. 100 m.), så finder du Memira butikken på din højre hånd.

1. Personoplysninger
2. Find tider
3. Gennemse bookning
4. Bekræftelse

Find tider