Memira studierabat

Få mere ud af studiet
- uden briller og linser!

 • Book undersøgelse - find ud af om du er egnet til en øjenlaser!
 • Gratis undersøgelse - spar 300 kr.
 • Få 10% i rabat på din øjenlaser
 • Mulighed for delbetaling (399 kr./md.)
Book nu!
Få 10% i
Studie
rabat

Giv dig selv de bedste muligheder  – slip for briller og linser!

  • Gratis undersøgelse (værdi 300,-)
  • 10 % i rabat på en øjenoperation
  • Mulighed for delbetaling  (399 kr./md.)

* Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.
Bemærk venligst, at du skal kunne fremvise gyldigt studiekort.

Som studerende kan du få rabat på din øjenlaser, så du kan slippe af med dine briller, linser og synsfejl. Mange studerende oplever det som en befrielse i deres hverdag, at de ikke skal tænke på linser, brillerens og tørre øjne, i deres hektiske hverdag. Udover rabatten tilbyder vi også dig som studerende en gratis undersøgelse. Den foregår hos en af vores specialuddannede optikere, der vurderer om du er egnet til en behandling, i Memira afviser vi hver femte kunde, der kommer ind ad døren med ønske om en synskorrigerende behandling. Er du egnet vurderer optikeren hvilken type af operation, der vil være bedst i dit tilfælde. Herefter aftaler I en tid for operationen. Som regel kan du komme til relativt hurtigt, selve laserbehandlingen tager under en halv time, og du vil oftest være klar til at tage tilbage på studiet igen allerede dagen efter. Hvor lang helingstiden er, for den enkelte behandling, vil naturligvis blive gennemgået på dagen for din undersøgelse.

Udover den gratis undersøgelse og de 10% rabat, har du som studerende og kunde hos Memira også adgang til en særlig fordelagtig finansiering, hvor du kan afdrage med ned til 399 kr/md.

Resultatet er blevet over al forventning. Jeg ser bedre, end jeg kan huske, at man overhoved kunne se.
Emilie Blom

Emilie er en aktiv pige. Hun bruger mange timer i fitnesscenteret. At smide kontaktlinserne viste sig at blive en større befrielse, end hun havde regnet med!

Jeg mærkede især udfordringen med mit syn i forbindelse med min træning. Både når jeg svedte, men især de tørre linser var rigtig-rigtig irriterende. Men det var også irriterende, når jeg var ude og løbe eller nede i fitnesscenteret, og jeg ikke kunne kende folk.

Jeg bed specielt mærke i én ting lige efter operationen. Jeg skulle tage mig selv i at holde øjnene på vejen, når jeg var ude og køre, fordi jeg følte nærmest at verdenen var blevet større, fordi jeg kunne se så meget længere. Og lige så farligt som det var, lige så fantastisk var det!

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse

Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Når du ankommer til Memira byder vores klinikansvarlige dig velkommen og viser dig til rette, inden optikeren henter dig. Memiras specialuddannede optiker vil i løbet af en time gennemføre en grundig og omsorgsfuld undersøgelse af dit syn og dine øjne, fortælle dig om hvad du kan forvente dig af behandlingen, samt svare på alle dine spørgsmål.

2. Øjenlaser

Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

På selve operationsdagen møder du først øjenlægen, som vil foretage sin egen uafhængige undersøgelse og derefter udføres selve operationen med øjenlaser. Det tager cirka 30 minutter. Herefter får du lov til at slappe lidt af i vores hvilerrum, inden du kan tage hjem.

3. kontroller og opfølgning

Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

Du får øjendråber med hjem, som du skal benytte dig af under helingsperioden og du vil også få særlige instrukser for, hvordan du skal forholde dig i den første tid efter operationen. Du vil desuden blive kaldt ind til flere kontroller. I sjældne tilfælde er der behov for en supplerende operation for at opnå det ønskede resultatet. Alt dette indgår dog i prisen for øjenlaser.

4. Hvad koster det?

Øjenlaser koster fra 19.900 kr. hvis du vælger at betale det hele på én gang.

Hos Memira tilbyder vi desuden en attraktiv finansieringsaftale til dig, der er studerende. Du kan betale 399 kr./md. for din laserbehandling. Prisen er for begge øjne og inkluderer alle de lægemidler og kontroller der behøves. Vores unikke 5-års tryghedsgaranti, som indebærer at alt indgår i prisen og at Memira står for supplerende behandling, såfremt den opererede synsfejl skulle behøve yderligere korrektion indgår naturligvis også.

Tryghedsgaranti
Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:
 • Gratis kontroller og undersøgelser i 5 år
 • Gratis supplerende behandling i 5 år
 • 24-timers vagttelefon, hvis du har spørgsmål efter din operation
 • Fri afbenyttelse af alle vores klinikker i Skandinavien

Som kunde hos Memira ønsker vi, at du altid skal føle dig tryg.

Hos os indgår derfor – udover selve operationen, også alle de lægemidler og genbesøg, som du får behov for.

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti, hvor vi sikrer dig i hele 5 år. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en periode på 5 år efter din operation. Samtidig er du naturligvis også dækket af en patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse eller operation.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book