Få mere ud af studiet
– uden briller og linser!

 • Book undersøgelse –
  find ud af om du er egnet til en øjenlaser!
 • Gratis undersøgelse.
 • Få 3000 kr. i rabat på din øjenlaser
 • Mulighed for delbetaling (399 kr./md.)

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Giv dig selv de bedste muligheder  – slip for briller og linser!

 • Gratis undersøgelse (værdi 990,-)
 • 3000 kr. i rabat på en øjenoperation
 • Mulighed for delbetaling  (399 kr./md.)

* Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.
Bemærk venligst, at du skal kunne fremvise gyldigt studiekort.

Som studerende kan du få rabat på din øjenlaser, så du kan slippe af med dine briller, linser og synsfejl. Mange studerende oplever det som en befrielse i deres hverdag, at de ikke skal tænke på linser, brillerens og tørre øjne, i deres hektiske hverdag. Udover rabatten tilbyder vi også dig som studerende en gratis undersøgelse. Den foregår hos en af vores specialuddannede optikere, der vurderer om du er egnet til en behandling, i Memira afviser vi hver femte kunde, der kommer ind ad døren med ønske om en synskorrigerende behandling. Er du egnet vurderer optikeren hvilken type af operation, der vil være bedst i dit tilfælde. Herefter aftaler I en tid for operationen. Som regel kan du komme til relativt hurtigt, selve laserbehandlingen tager under en halv time, og du vil oftest være klar til at tage tilbage på studiet igen allerede dagen efter. Hvor lang helingstiden er, for den enkelte behandling, vil naturligvis blive gennemgået på dagen for din undersøgelse.

Udover den gratis undersøgelse og de 3000 kr. rabat, har du som studerende og kunde hos Memira også adgang til en særlig fordelagtig finansiering, hvor du kan afdrage med ned til 399 kr/md.

Resultatet er blevet over al forventning. Jeg ser bedre, end jeg kan huske, at man overhoved kunne se.

Emilie Blom

Sådan foregår det:

1. Undersøgelse

Det første, du skal gøre er at booke tid til en uforpligtende undersøgelse, hvor vi finder ud af, om det er muligt for dig at få foretaget en synskorrigerende operation.

Undersökning

2. Øjenlaser

Hvis du tilhører de cirka 80%, der er egnet til en øjenlaser, så booker optikeren – såfremt du er indforstået med det – en tid til din operation.

3. ontroller og opfølgning

Langt de fleste ser godt allerede samme aften, de har fået lavet deres øjenlaser, og de kan uden problemer gå på arbejde dagen efter.

4. Hvad koster det?

Øjenlaser koster fra 399 kr./md. ved delbetaling eller fra 15.800 kr. kontant.
Linseudskiftning koster fra. 449 kr./md. ved delbetaling eller fra 39.900 kr. kontant

Tryghedsgaranti

Memiras unikke Tryghedsgaranti indebærer:

 • Når du bliver behandlet med øjenlaser i Memira, kan du vælge mellem tre forskellige tryghedsløsninger: Tryghed – Basis, hvor vi sikrer, at du bliver helt fri for synsfejl in-den for din behandlingsplan. 5 eller 10 års tryghed, hvor vi udfører komplementerende behandlinger inden for den valgte periode, derudover får du rabat på en evt. fremtidig linseudskiftning, når du har udviklet al-derssyn.
 • Når du får lavet en linseudskiftning eller et linseimplantat hos Memira, er du omfattet af vores 5 års tryghedsgaranti. Den sikrer bl.a. at du har fri adgang til kontroller og kom-plementerende behandlinger i 5 år efter din behandling.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book