Din lokale øjenklinik

Hos Memira gør vi, alt hvad vi kan for at gøre din vej til brille- og linsefrihed så behagelig som muligt. Udover vores høje kvalitets- og service niveau, vores tryghedsgaranti, indbefatter det også tilgængelighed.

Vi dækker hele Danmark

Vi har 13 klinikker spredt over hele Danmark. Vi er i Nord-, Midt- og Sydjylland, på Fyn, Sjælland og Lolland. Du har mulighed for at blive undersøgt, og finde ud af om du er egnet til en øjenlaserbehandling eller en linseudskiftning på alle vores klinikker, ligesom du også kan gå til dine efterfølgende kontroller her. Alle vores optikere er specialuddannede, derfor får du den samme grundige forundersøgelse og personlige vejledning, uanset hvilken klinik du vælger.

Selve operationen

Vi udfører operationer på 4 af vores 13 klinikker: I Aalborg, Aarhus, Kolding og København. Det vil sige, at når du har været til din forundersøgelse og er blevet godkendt til behandling på din lokale Memira-klinik, bliver du behandlet på en af disse fire klinikker. Alle fire klinikker foretager alle de typer af operation vi tilbyder. Det vil sige, at hvis din lokale klinik er i Esbjerg, vil du aldrig skulle tage turen til København eller Aalborg, for at få en bestemt type af behandling. De efterfølgende kontroller går du til på din lokale klinik.

Altid kun et opkald væk

Når du er blevet behandlet hos os, er vi heller aldrig mere end et telefonopkald væk. Du får nummeret til vores vagttelefon, hvor du altid kan ringe og søge tryghed og vejledning, hvis noget føles forkert, eller hvis du er i tvivl om noget.

Tryghedsgaranti

Desuden er du som kunde altid dækket af vores unikke Tryghedsgaranti. Garantien indebærer at Memira – såfremt det behøves – bekoster supplerende behandling, såfremt dit syn skulle forværres indenfor en en given periode. Ved øjenlaser har du selv mulighed for at vælge længden på din tryghedsgaranti mens du på linseudskiftning og linseimplantat altid har 5 års garanti. Samtidig er du naturligvis også dækket af den danske patientforsikring.

Med Memiras Tryghedsgaranti er du desuden velkommen til at benytte hvilken som helst af vores klinikker i hele Skandinavien. Uanset hvor du har fået foretaget din forundersøgelse og operation.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
I uge 13 har telefonen åben:
Man: 08:00 – 15:00
Tirs-Ons: 08:00 – 17:00
Tors-Fredag er der lukket grundet påske
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book