Kan du behandles?
Bestil tid


Memiras forundersøgelse giver svar på, hvilken behandling som passer til netop din synsfejl. Før forundersøgelsen har vi brug for svar på nogle enkle spørgsmål om din synsfejl. Når du har tastet dine oplysninger ind, vil du blive kontaktet af en af vore synsrådgivere for bestilling af en tid.
   
   
 
   

Har du eller har du haft nogle øjensygdomme?


Hvilken synsfejl har du?
Har du indenfor de seneste 2 år ændret styrke på briller og linser?


Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 

Kan du behandles?
Tak !


Tak for at du har vist din interesse for Memiras synskorrigerende behandlinger! Nu er du et skridt nærmere et liv uden briller og kontaktlinser.

En af vores synsrådgivere vil kontakte dig inden for kort tid. Vi vil kontakte dig, og lykkes det os ikke at få fat i dig, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 88 80 28 00. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag 8-17 samt fredag 8-15.30.


Luk
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakt os gerne med dine spørgsmål. Brug enten formularen for neden eller ring til os mandag - torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8 - 15.30 på 88 80 28 00, eller email: kundecenter@memira.dk.

Besked

Ja, Memira må gerne kontakte mig med information vedr. synsforbedrende operationer.

 
 
 
 
 

Tak !


Tak for din besked, vi vender tilbage inden for kort tid med svar på dine spørgsmål.


Luk
 
 

København
 

Velkommen til Memira øjenlaser og vores øjenklinik i København


Midt i København, kun 25 meter fra Frihedsstøtten og kun 50 meter fra Københavns Hovedbanegård ligger Memira København – Danmarks største private øjenklinik. Her møder du vores højtkvalificerede og venlige personale, som gennem årene har hjulpet i tusindvis af danskere til et nyt og bedre syn med en moderne synsbehandling udført med enten laser eller linser.

Klinikken er beliggende i Panoptikonbygningen, der blev opført i 1952 og med sine 12 etager dengang var Danmarks højeste hus. Før 1952 lå der på samme sted bl.a. et vokskabinet og senere en biograf. Så Panoptikonbygningen står på én gang for det banebrydende og for glæden ved det visuelle, og et mere passende sted kunne vi derfor ikke få til vores klinik.

Velkommen til Memira København!
Janne Vestergaard
Klinikansvarlig

 

Kørselsvejledning


Kommer du med tog, så tag til hovedganegården og vælg udgangen mod Vesterbrogade, på højre side finder du Copenhagen Plaza, og hvis du fortsætter lidt, kommer du til Panoptikbygningen/Arbejdernes Landsbanks bygning, hvor klinikken befinder sig på 1. sal.

I bil skal du køre mod Hovedbanegården, man kan både komme til Banegårdspladsen fra Bernstoffsgade og Vesterbrogade, men der er tidsbegrænset parkering, og det kan være svært at få parkering, så prøv evt. i stedet for at finde en plads i det omkringliggende område eks. Trommesalen, Reventlowsgade, Istedgade.

 

Kontakt os


Memira København
Panoptikonbygningen, Banegårdspladsen 1, 1
1570 København V

E-mail kobenhavn@memira.dk
Telefon 88 80 28 00
Mandag - Torsdag kl. 8-17
Fredag kl. 8-15.30

Fax 33 32 07 95

Informationsmøder og events


Informationsmøde med vores kirurg Henrik Bom Olesen ()
Kom og hør mere om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål. Tilmeld dig her, med dit navn, mail, telefonnummer samt hvor mange I kommer.