7 af verdens måske mest unødvendige ting!

1. Æggekoger

Nogle siger ”Det er en vidunderlig opfindelse, den koger jo æggene helt perfekt!” Men seriøst – hvor svært er det lige at koge et æg? Der er jo en grund til, at vi har et udtryk som: ”Han/hun kan ikke engang koge et æg”, når vi skal beskrive den lavest mulige form for køkkenkompetence!

2. Bananetui

En skræl til en frugt, der allerede har en skræl?! Oven i købet i plastik. Ja, det er jo præcis det, verden har brug for: mere plastik!

3. Vand på flaske

Hvis det er tilsat kulsyrer eller smag – fint! Det kan forsvares. Men almindeligt vand på flaske, uden brus og uden smag. Helt almindeligt vand på flaske!? Til en fuldkommen uhørt pris sammenlignet med det gode vand du kan tappe fra hanen.Køb en drikkedunk, og fyld den op, det andet er jo galskab.

4. Briller

Bevares, briller er ikke unødvendige for dem, som virkelig har brug for dem. MEN sandheden er, at 3 ud af 4 kan få rettet deres synsfejl permanent og dermed slippe for at gå rundt med denne unødvendige protese midt i ansigtet. I øvrigt er en synskorrigerende operation for mange et billigere alternativ, da du slipper for den løbende udgift, som briller er.

5. Indpakkede osteskiver

Plastik er som bekendt ikke miljøets bedste ven – så HVORFOR gør vi det her? At selve pakken er i plastik, okay fint nok. Men hver skive?! Nej, bare nej!

I øvrigt – det med at købe skriveskåret ost …også ret unødvendigt.

6. Squishies

Det er MEGA HYPET blandt ungerne, og endnu er der ingen af dem, der har, kunne svare på spørgsmålet ”Hvad skal de bruges til?” Ej heller ”Hvorfor er de seje?”

Og BTW – need we say “plastic” one more time?

7. Kontaktlinser

Her gælder den samme pointe som for nummer 4. De er naturligvis ikke unødvendige for dig, der har brug for dem. Men for de 3 ud af 4, der kan blive fri for at sætte ubekvemme plastikstykker ind i øjnene hver morgen, for dem er det unødvendigt! Meget unødvendigt!

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book