7 steder du finder dine læsebriller, når de (igen) er blevet væk

Læsebriller har det med at forputte sig. Mange vælger derfor en løsning, hvor de har flere par placeret strategisk rundt omkring i huset. Men også dé har det med at blive væk fra tid til anden. Vi har lavet en liste over, hvor de forsvundne læsebriller som regel er at finde.

1. I sofaen

Det første sted du bør lede efter den forjættede læsebriller er….trommehvirvel…. I SOFAEN! Man kan sige, at det er et meget naturligt sted at komme til at efterlade dem, fordi man ofte sidder i sofaen og læser. Men var de så bare til at finde dér! For der er jo dét ved sofaen, at den er hjemmets svar på Bermudatrekanten! Ud over briller er telefoner, fjernbetjeninger, mønter og meget andet forsvundet i sofaer gennem tidens løb. Heldigvis genfindes det meste efter en gennemgribende endevending af puder, hynder og tæpper. Det er bare ikke rigtig optimale forhold for briller.

2. I sengen

Mange læser i sengen, før de skal sove. Derfor er det måske ikke vildt overraskende, at det næst-almindeligste sted at finde sine bortkomne briller netop er i sengen. Spørgsmålet er dog, hvor træt man skal være, for at man ikke orker at strække armen ud for at lægge læsebrillen på natbordet?

3. På natbordet

Her har vi som dem, der faktisk orker óg mestre armstrækket. Så er næste skridt bare at huske, at man har lagt læsebrillen på natbordet.

4. På toilettet

At dømme efter hvor I ellers forlægger jeres briller, må ”lokumslekture” formodes at leve i bedste velgående.

5. I bilen

Vi håber virkelig at I bruger brillerne til at se instrumentbrættet og ikke telefonen!

6. I panden

Mon ikke vi alle har været der? Ledt efter brillerne i panden, pungen i hånden eller har kaldt på ham, der står lige ved siden af én? Vi vil lade 6. pladsen tale for sig selv.

7. På køkkenbordet

Morgenkaffe og avislæsning – selvfølgelig får man fra tid til anden forlagt brillerne på køkkenbordet!

Andre steder

Er brillerne stadig forsvundet? Prøv at kigge i jakkelommen, på håndvasken eller måske i kraven? Hvis de stadig ikke er at finde, må vi til at tænke kreativt. I køleskabet, brødkurven, under motorhjelmen eller måske i madpakken?

Sådan svarede vores respondenter på, hvor de oftest finder deres bortkomne læsebriller.

Hvis du vil være fri af problemer med læsebriller og alderssyn, så kan løsningen være en linseudskiftning. Med en linseudskiftning kan vi også rette andre sysfejl som nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Tilmeld dig vores onlinekursus om linseudskiftning, hvis du vil vide mere!

 

Gratis online kursus om øjenoperationer!

På Memiras 5-dags kursus får du al den viden, du behøver om øjenoperationer.

Udfyld din mail herunder, så modtager du hver dag i 5 dage, en mail som giver dig mere relevant viden om øjenoperationer. Kurset begynder så snart du har tilmeldt dig.

Alder