7 steder du finder dine læsebriller, når de (igen) er blevet væk

Læsebriller har det med at forputte sig. Mange vælger derfor en løsning, hvor de har flere par placeret strategisk rundt omkring i huset. Men selv de har det med at blive væk fra tid til anden. Vi har lavet en liste over, hvor de forsvundne læsebriller som regel kan findes.

1. I sofaen

Det første sted du bør lede efter den forjættede læsebriller er….trommehvirvel…. I SOFAEN! Man kan sige, at det er et meget naturligt sted at efterlade dem, fordi man ofte sidder i sofaen og læser. Men var de så bare til at finde dér! For der er jo dét ved sofaen, at den er hjemmets svar på Bermudatrekanten! Ud over briller er telefoner, fjernbetjeninger, mønter, peaunts og meget andet forsvundet i sofaer gennem tidens løb. Heldigvis genfindes det meste efter en gennemgribende afsøgning mellem puder, hynder og tæpper. Det er bare ikke rigtig optimalt forhold for briller.

2. I sengen

Mange læser i sengen, før de skal sove. Derfor er det måske ikke vildt overraskende, at det næst-almindeligste sted at finde sine bortkomne læsebriller netop er i sengen. Armstrækket der skal til, for at lægge læsebrillen på natbordet er åbenbart en uoverkommelig opgave?

3. På natbordet

…Nogle både orker óg mestrer faktisk armstrækket. Så er næste skridt bare at huske, at man har lagt læsebrillen på natbordet.

4. På toilettet

”Lokumslekture” må formodes at leve i bedste velgående – i hvert fald er badeværelset et sted, hvor mange finder sine forsvunde briller.

5. I bilen

Man skal selvfølgelig ikke kører med læsebriller. Derfor er bilen vel et naturligt sted at få forlagt sine briller!

6. I panden

Mon ikke vi alle har været der? Ledt efter pungen du allerede har i hånden, kaldt på ham, der står lige ved siden af dig – eller ledt efter brillerne der sidder i panden?

7. På køkkenbordet

Morgenkaffe og avislæsning – selvfølgelig får man fra tid til anden forlagt brillerne på køkkenbordet!

Andre steder

Er brillerne stadig forsvundet? Prøv at kigge i jakkelommen, på håndvasken eller måske i kraven? Hvis de stadig ikke er at finde, må vi til at tænke kreativt. I køleskabet, brødkurven, under motorhjelmen eller måske i madpakken?

Sådan svarede vores respondenter på, hvor de oftest finder deres bortkomne læsebriller.

Hvis du vil være fri af problemer med læsebriller og alderssyn, så kan løsningen være en linseudskiftning. Med en linseudskiftning kan vi også rette andre sysfejl som nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl. Tilmeld dig vores onlinekursus om linseudskiftning, hvis du vil vide mere!

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book