Memira – en stolt 10-årig!

Hos Memira fejrer vi i år vores 10-års jubilæum. Vi kan se tilbage på 10 spændende år, hvor vi har gennemgået en stor udvikling som virksomhed. Egentlig har vi eksisteret meget længere, men dengang var det som separate selskaber i de enkelte skandinaviske lande.

Hvad kendertegner en 10-årig?

Hvad kendertegner en 10-årig? Der kan nævnes mange ting, og der kan være stor forskel på, om man er en 10-årig person eller en 10-årig virksomhed. Det bør der i hvert fald være. Vi har fremhævet nogle punkter, som vi mener, beskriver en 10-årig virksomhed.

  • Klar til at udfordre status quo
  • Kontinuerligt hårdt og systematisk arbejde
  • Tror på ny teknologi
  • Nysgerrig omkring konkurrenter og andre brancher
  • Tør prøve og fejle
  • Opbygger erfaring
  • Siger aldrig «sådan har vi altid gjort»

Er der nogle ligheder?

Måske findes der et par ligheder mellem en 10-årig person og en 10-årig virksomhed, men det væsentlige ligger i, at vi har lært en masse gennem årene og indsamlet viden og erfaring i de 10 år vi har eksisteret. Naturligvis har denne læring givet os et anderledes resultat, men for os som virksomhed har det været sjovt at høre, hvad en 10-årig tænker. De 10-årige er jo yderst charmerende og kan til dels også virke ret ”voksne” i deres holdninger, men bestemt også som et fantasifuldt barn. Nogle gange kan de tænke systematisk, struktureret og konsekvens bedømme, og andre gange er de impulsive og gør præcis det, som de tænker.

I forbindelse med vores 10- års jubilæum har vi spurgt nogle 10-årig hvad de tænker om Memira, hvad vi arbejder med, hvorfor synet er så vigtigt og ikke mindst, hvad vi kan hjælpe folk med. Vi har fået mange sjove og charmerende svar – hør dem her.

Kompetencer og kvalitet!

Som nævnt er det ikke helt det samme at være en 10-årig person eller en 10-årig virksomhed. Hos Memira er vi ikke impulsive i vores arbejdsgang, selvom en 10-årig godt kan være det. Hos er du altid i helt trygge hænder under hele processen. Vi har opbygget en solid skandinavisk virksomhed gennem de sidste 10 år med unikke kompetencer og kvalitet inden for synskorrigerende behandlinger. Vi ved, at vi er godt rustet til fremtiden, og det er med stor glæde og stolthed, at vi hjælper folk med at leve livet uden briller og linser.

Det er også værd at nævne, at det vi oftest hører, når folk har gennemgået en behandling er: ”Det her skulle jeg ha gjort for længe siden”

Så har du en synsfejl, og kunne du tænke dig at slippe for briller og linser – kom ind til en forundersøgelse, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig!

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål