Er det rigtigt at Memira kan rette alle synsfejl?

Ja, i princippet! I hvert fald alle naturlige synsfejl, som ikke er opstået som følge af en skade eller sygdom.

Vi hører ofte udsagnet ”Min synsfejl kan ikke opereres!”. Men det passer sjældent, det er ganske enkelt en myte. Faktisk kan 3 ud af 4 briller- og linsebrugere ud fra kliniske standarder slippe for deres briller og linser, hvis de gennemgår en behandling. I realiteten afviser vi i Memira hver 5. dette kan både være pga. af kliniskeårsager, men også pga. uforenelige forventinger.

Hos Memira gør vi brug af flere forskellige metoder, linseimplantater og linsetyper. Derfor er selve synsfejlen aldrig årsagen, hvis vi afviser en kunde. I teorien kan vi rette synsfejl fra -18 til +10, og i nogle tilfælde også større fejl. Og vi kan også rette bygningsfejl.

Når vi nu kan operer alle synsfejl, hvorfor siger vi så alligevel nej til hver fjerde, der bliver undersøgt hos os? Når man arbejder med synskorrektion, er der flere væsentlige faktorer, man må tage hensyn til, for at opnå et godt resultat. For det første selve synsfejlen, men også helbred, øjets sundhed, andre sygdomme, hornhindens tykkelse og tåreproduktion. Alle disse faktorer undersøger vores specialuddannede optikere, før vi giver en konkret anbefaling af behandling.

De almindeligste årsager, til at man får et nej, er, hvis ens hornhinder er for tynde eller har en skade, at man har en øjensygdom, er gravid eller ammer. Det kan også være at man slet og ret har for høje forventninger til det endelige resultat, for det er nu en gang sådan, at man aldrig får sit barndomssyn igen hverken med briller, linser eller en behandling. Vi kan aldrig garantere et perfekt syn, da det er en individuel oplevelse.

Målet med en synskorrigerende operation er, at du efter operationen skal se lige så godt uden briller, som du tidligere gjorde med de allerbedste briller, uanset hvilken synsfejl du måtte have. Men efter en behandling hos os, slipper du jo altså for at bruge briller og linser i fremtiden.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book