Er det rigtigt at Memira kan rette alle synsfejl?

Ja, i princippet! I hvert fald alle naturlige synsfejl, som ikke er opstået som følge af en skade eller sygdom.

Vi hører ofte udsagnet ”Min synsfejl kan ikke opereres!”. Men det passer sjældent, det er ganske enkelt en myte. Faktisk kan 3 ud af 4 briller- og linsebrugere ud fra kliniske standarder slippe for deres briller og linser, hvis de gennemgår en behandling. I realiteten afviser vi i Memira hver 5. dette kan både være pga. af kliniskeårsager, men også pga. uforenelige forventinger.

Hos Memira gør vi brug af flere forskellige metoder, linseimplantater og linsetyper. Derfor er selve synsfejlen aldrig årsagen, hvis vi afviser en kunde. I teorien kan vi rette synsfejl fra -18 til +10, og i nogle tilfælde også større fejl. Og vi kan også rette bygningsfejl.

Når vi nu kan operer alle synsfejl, hvorfor siger vi så alligevel nej til hver fjerde, der bliver undersøgt hos os? Når man arbejder med synskorrektion, er der flere væsentlige faktorer, man må tage hensyn til, for at opnå et godt resultat. For det første selve synsfejlen, men også helbred, øjets sundhed, andre sygdomme, hornhindens tykkelse og tåreproduktion. Alle disse faktorer undersøger vores specialuddannede optikere, før vi giver en konkret anbefaling af behandling.

De almindeligste årsager, til at man får et nej, er, hvis ens hornhinder er for tynde eller har en skade, at man har en øjensygdom, er gravid eller ammer. Det kan også være at man slet og ret har for høje forventninger til det endelige resultat, for det er nu en gang sådan, at man aldrig får sit barndomssyn igen hverken med briller, linser eller en behandling. Vi kan aldrig garantere et perfekt syn, da det er en individuel oplevelse.

Målet med en synskorrigerende operation er, at du efter operationen skal se lige så godt uden briller, som du tidligere gjorde med de allerbedste briller, uanset hvilken synsfejl du måtte have. Men efter en behandling hos os, slipper du jo altså for at bruge briller og linser i fremtiden.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan få korrigeret dit syn og slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Sygeforsikring danmark

Sygeforsikring danmark

Som medlem af Sygeforsikring danmark, kan du i nogle tilfælde få tilskud til din synskorrigerende behandling.

Læs mere
3 gode grunde til at gå til årligt tjek hos øjenlægen

3 gode grunde til at gå til årligt tjek hos øjenlægen

De fleste, der besøger øjenlægen, gør det, fordi de mistænker, at der er noget galt med deres syn eller øjne. Men der er flere gode grunde til at gå til et årligt tjek.

Læs mere
Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book