Memira på Filippinerne 2019

Memira på Filippinerne 2019

Hvert år besøger optikere fra Memira forskellige steder i verden, hvor folk ikke selv har råd til briller. Konsekvensen af et dårligt syn, når man går i skole, på arbejde eller bare prøver at gennemføre en helt almindelig hverdag, kan være svær at begribe for os almindelige danskere – Vi tager det som en selvfølge, at der findes forskellige, gode løsninger, når man har en synsfejl.

Du ved måske, at Memira indsamler briller, fra de mange tusinde mennesker, som hvert år får en synkorrigerende operation hos os – de har jo ikke selv brug for dem længere. Det er disse briller, som vi deler ud til folk, der har brug for dem i andre dele af verden.

I år gik rejsen til Filippinerne med på turen var vores dygtige optiker Anna Doj, der til dagligt arbejder på en af vores svenske klinikker. Her er, hvad Anna skriver om sin tur til Filippinerne:

“Jeg har vært med på Vision For All’s aller første tur til Filippinerne. Min Memirakollega Annika Höök var projektleder på turen, hvilket var fantastisk, da hun selv definerer Filippinerne som sit andet hjemland. Annika og hendes roommate Estoy + familie åbnede muligheder for os frivillige, så vi kunne levere de bedt mulige resultater under vores ophold. Vi optikere hjalp dagligt ca. 100 mennesker. Naturligvis kan vi ikke udføre synsundersøgelser af 100 mennesker pr. dag, pr. optiker lige så grundigt, som vi gør hjemme på vores Memira-klinikker. Men vi kom hurtigt frem til gode løsninger for hver enkelte person, og det er det vigtigste. Vi giver dem herved en meget bedre hverdag. Det er så dejligt at vide.

Jeg husker specielt en lille dame, hendes briller havde været ødelagte i noget tid, men hun havde ikke råd til at få dem repareret. Hun havde virkelig et dårligt syn, faktisk -7,5. Har man bare lidt minusstyrke forstår man, hvor besværlig, for ikke at sige umulig, en hverdag uden briller har været for hende.  Jeg fandt den korrekte brillestyrke til hende og hun priste gud og gav mig et varmt og langt knus. Dette var så rørende for mig! Både den lille dame og jeg stod i en stund og græd af glæde. Tænk – hvilken lykke!”

Download din brochure nu!

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere
Information i forbindelse med covid-19

Information i forbindelse med covid-19

Memira er en speciallægepraksis, derfor er alle vores klinikker åbne. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt besøge vores klinikker.

Læs mere
Tilgængelighed hos Memira

Tilgængelighed hos Memira

At opleve friheden uden briller og linser er noget, vi i Memira ønsker at kunne tilbyde så mange mennesker som muligt. Hvis du har en øjensygdom, eller er din synsfejl ikke stabil, så siger vi nej tak til at opererer.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book