Hvor sikkert er det at få foretaget en linseudskiftning?

Vi tror, at de fleste brillebrugere er enige i, at hverdagen ville være lidt nemmere uden briller. Det er ofte ”af og på” og er du uheldig kan du slet ikke finde dem. Uden dem kan du hverken læse morgenavisen eller se hvilke madvarer du køber ind i supermarkedet. Viljen og ønsket om at slippe for sine briller er der, men tør man? Som ved alle operationer er der altid en risiko – også ved en linseudskiftning. Når det så er sagt, er det vigtigt at pointere, at frygten og bekymringerne sjældent passer med virkeligheden.

En linseudskiftning er en af verdens mest anvendte operationer. Selve indgrebet, der udføres, er samme metode som ved en grå stær operation. Forskellen mellem en linseudskiftning og en grå stær operation er den type linse, som man sætter ind i øjet.

En tryg metode

Da proceduren er helt almindelig er det også muligt at finde gode oplysninger om både risici og bivirkninger. Der er meget lave risici ved denne type operation, men som ved alle andre indgreb på kroppen, så er den der. Hvis der skulle opstå infektion efter en operation og den ikke behandles kan det i værste fald medføre synsnedsættelse på det ramte øje. Risikoen for at man rammes af infektion ved en øjenoperation er meget lav 1 ud af 5000. En infektion er desuden muligt at behandle med antibiotika og behøver ikke betyde, at synet skades. Der er også en øget risiko for nethindeløsning ved en linseudskiftning. En nethindeløsning som opdages i god tid kan behandles, og den behøver heller ikke føre til synsnedsættelse.

Vores tryghedsgaranti gør en linseudskiftning endnu tryggere

For at vi kan tilbyde vores kunder det tryggeste og mest sikre alternativ på markedet, tilbyder Memira, udover den offentlige patienterstatning, en tryghedsgaranti som gælder i fem år efter operationen. Dette inkluderer gratis kontrol, eventuel supplerende behandling, adgang til vagthavende optiker pr telefon, øjendråbebehandling og ekstra omkostninger for selve operationen.

Vi har også en unik kvalitetsafdeling, som udelukkende arbejder med opfølgning, evaluering og sikring af de operationsmetoder, vi anvender.  Du er altid i trygge hænder hos os, både før, under og efter operationen. Du møder både en optiker og en øjenlæge, begge med specialuddannelse inden for synskorrigerende kirurgi. Vores øjenlæger har tilsammen udført mere end 400.000 øjenoperationer og dette tal forøges hvert år med ca. 20.000.

Hvor sikkert er resultatet?

Formålet med en linseudskiftning er at reducere anvendelsen af briller. Hele 89 % af vores opererede angiver, at de er helt fri for briller efter operationen. Resultatet af en linseudskiftning holder resten af livet.

Trods al den videnskab vi har, om hvor sikkert det er at udføre synskorrigerende operationer, er der alligevel nogle, som følers sig usikre og tøver. Er du i tvivl, så foreslår vi, at du ringer ind til os for at få den afklaring, du søger. Mange af os, som er ansat hos Memira har selv gennemgået en synskorrigerende operation, og vi ved derfor, hvordan det føles inden man tager beslutningen.

Tænk hvor fantastisk det ville være at leve livet uden briller og linser!

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål