Hvor sikkert er det at få foretaget en linseudskiftning?

Vi tror, at de fleste brillebrugere er enige i, at hverdagen ville være lidt nemmere uden briller. Det er ofte ”af og på” og er du uheldig kan du slet ikke finde dem. Uden dem kan du hverken læse morgenavisen eller se hvilke madvarer du køber ind i supermarkedet. Viljen og ønsket om at slippe for sine briller er der, men tør man? Som ved alle operationer er der altid en risiko – også ved en linseudskiftning. Når det så er sagt, er det vigtigt at pointere, at frygten og bekymringerne sjældent passer med virkeligheden.

En linseudskiftning er en af verdens mest anvendte operationer. Selve indgrebet, der udføres, er samme metode som ved en grå stær operation. Forskellen mellem en linseudskiftning og en grå stær operation er den type linse, som man sætter ind i øjet.

En tryg metode

Da proceduren er helt almindelig er det også muligt at finde gode oplysninger om både risici og bivirkninger. Der er meget lave risici ved denne type operation, men som ved alle andre indgreb på kroppen, så er den der. Hvis der skulle opstå infektion efter en operation og den ikke behandles kan det i værste fald medføre synsnedsættelse på det ramte øje. Risikoen for at man rammes af infektion ved en øjenoperation er meget lav 1 ud af 5000. En infektion er desuden muligt at behandle med antibiotika og behøver ikke betyde, at synet skades. Der er også en øget risiko for nethindeløsning ved en linseudskiftning. En nethindeløsning som opdages i god tid kan behandles, og den behøver heller ikke føre til synsnedsættelse.

Vores tryghedsgaranti gør en linseudskiftning endnu tryggere

For at vi kan tilbyde vores kunder det tryggeste og mest sikre alternativ på markedet, tilbyder Memira, udover den offentlige patienterstatning, en tryghedsgaranti som gælder i fem år efter operationen. Dette inkluderer gratis kontrol, eventuel supplerende behandling, adgang til vagthavende optiker pr telefon, øjendråbebehandling og ekstra omkostninger for selve operationen.

Vi har også en unik kvalitetsafdeling, som udelukkende arbejder med opfølgning, evaluering og sikring af de operationsmetoder, vi anvender.  Du er altid i trygge hænder hos os, både før, under og efter operationen. Du møder både en optiker og en øjenlæge, begge med specialuddannelse inden for synskorrigerende kirurgi. Vores øjenlæger har tilsammen udført mere end 400.000 øjenoperationer og dette tal forøges hvert år med ca. 20.000.

Hvor sikkert er resultatet?

Formålet med en linseudskiftning er at reducere anvendelsen af briller. Hele 89 % af vores opererede angiver, at de er helt fri for briller efter operationen. Resultatet af en linseudskiftning holder resten af livet.

Trods al den videnskab vi har, om hvor sikkert det er at udføre synskorrigerende operationer, er der alligevel nogle, som følers sig usikre og tøver. Er du i tvivl, så foreslår vi, at du ringer ind til os for at få den afklaring, du søger. Mange af os, som er ansat hos Memira har selv gennemgået en synskorrigerende operation, og vi ved derfor, hvordan det føles inden man tager beslutningen.

Tænk hvor fantastisk det ville være at leve livet uden briller og linser!

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser Du har måske hørt om øjenlaser og er lidt usikker på, om alt, hvad du har hørt, er sandt? Det er…

Læs mere
20-20-20- reglen

20-20-20- reglen

Får du trætte øjne af at stirre ind i skærmen? Her er et tip til, hvordan du reducerer din skærmtræthed!

Læs mere
Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

En linseudskiftning er en operation, som foretages for at gøre dig fri for briller, læsebriller og kontaktlinser. Der er mange forskellige grunde til, at man…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book