Rejsen til El Salvador

Rejsefeberen indfinder sig flere dage inden afrejse, så det føles utroligt skønt og spændende endeligt at skulle af sted. I Arlanda mødes jeg med Beatrice, som er klinikansvarlig hos Memira i Globen i Stockholm. Vi stiger ombord på flyet og efter en kort tur mellemlander vi i Amsterdam, hvor vi mødes med Annika, Ingvar og Maja. Annika er projektleder i Vision For All, Ingvar er frivillig og Maja er optiker hos Memira i Norge. Om ganske få dage vil grundlæggeren af Vision For All, John, også støde til gruppen.

Efter 24-timers rejse genforenes vi med vores bagage i El Salvadors hovedstad San Salvador. Men vi stoppes i tolden. De undrer sig over, hvorfor vi har så mange briller med. Efter at have forklaret dem situationen og formålet med vores besøg, kan vi efter 2 lange timer langt om længe forlade lufthavnen. Men ikke med alle brillerne. De fleste er vi nødt til at efterlade, og hente den efterfølgende dag, når alt papirarbejdet er på plads.

Selvom klokken er 2 om natten, så er det første, der møder os, når vi kommer ud fra lufthavnen, den slående varme. Vi hopper ind i vores bus og herefter går det ad snoede veje gennem tropiske grønne områder opad bjerget, hvor vi skal bo hos vores lokale værtsfamilie. Alle er udmattede efter den lange rejse, og vi går i seng med det samme. I morgen venter 300 synsundersøgelser og vi skal uddele 600 par briller. Udenfor vinduet i soveværelset høres cikader, haner der galer og hylende hunde. Men ingen af os bruger energi på at tænke over de mange lyde, og inden længe er det kun høj snorken, der høres i huset.

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se hvilke tider der er ledige på en klinik nær dig!

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book