Slip af med dine synsfejl – på 30 sekunder

Det er ikke længe siden, at briller og linser var de eneste løsninger, hvis man havde synsfejl. I dag vælger flere og flere mennesker dog at blive behandlet med øjenlaser for at få et skarpere blik på verden.

Briller passer ikke til enhver livsstil

I dag er der et stort udvalg af briller på markedet, men selvom det er muligt at få modeller til enhver smag, er det ikke en løsning der passer alle. Mange mennesker, især dem med en aktiv livsstil, føler sig begrænset af brillerne og vil gerne være fri for dem.

I Danmark, Norge og Sverige har vi gennem de seneste 13 år hjulpet over 130.000 mennesker til et friere liv uden briller og linser.

Øjenlaser: korrigerer dine synsfejl på 30 sekunder

Er du under 45 år, og lider du af nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, er der flere øjenlasermetoder at vælge imellem. I de senere år har teknologien udviklet sig, hvilket betyder, at det kun tager cirka 30 sekunder at rette almindelige synsfejl.

Alle øjne er unikke, og derfor foretager vi en omfattende undersøgelse, for at afgøre hvilken metode, der passer bedst til lige præcis dine øjne. Der er mange, der gerne vil have en operation, men er bremset af frygt og usikkerhed. Men der er ikke noget at være bange for, vi gør alt hvad vi kan for at du skal være tryg før, under og efter din behandling. En sætning vi ofte hører, og som man kan læse på vores Trustpilot er: ”Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke gjorde det noget før”.

Den mest almindelige øjenlasermetode

Verdens mest anvendte øjenlasermetode er FS-LASIK. Det er et sikkert, smertefrit og har kort helingstid. Patienter får hurtigt godt syn og føler minimalt med ubehag. Vi benytter i Memira kun metoder, der er velprøvede med store mængder kliniske data, der viser et højt niveau af sikkerhed og patienttilfredshed.

Størst i Skandinavien

Memira har mere end 60 klinikker i Danmark, Sverige, Norge og Holland. Vi er størst på markedet, og du finder os over hele landet, hvilket er en sikkerhed for vores kunder. Memiras læger skal have udført mere end 5000 øjenoperationer, før de kan blive ansat hos os. Vi har en kvalitetsafdeling, der overvåger alle resultater og procedurer.

Download din brochure

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser

7 myter om øjenlaser Du har måske hørt om øjenlaser og er lidt usikker på, om alt, hvad du har hørt, er sandt? Det er…

Læs mere
20-20-20- reglen

20-20-20- reglen

Får du trætte øjne af at stirre ind i skærmen? Her er et tip til, hvordan du reducerer din skærmtræthed!

Læs mere
Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

Linseudskiftning – de 7 mest almindelige spørgsmål

En linseudskiftning er en operation, som foretages for at gøre dig fri for briller, læsebriller og kontaktlinser. Der er mange forskellige grunde til, at man…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book