Slip af med dine synsfejl – på 30 sekunder

Det er ikke længe siden, at briller og linser var de eneste løsninger, hvis man havde synsfejl. I dag vælger flere og flere mennesker dog at blive behandlet med øjenlaser for at få et skarpere blik på verden.

Briller passer ikke til enhver livsstil

I dag er der et stort udvalg af briller på markedet, men selvom det er muligt at få modeller til enhver smag, er det ikke en løsning der passer alle. Mange mennesker, især dem med en aktiv livsstil, føler sig begrænset af brillerne og vil gerne være fri for dem.

I Danmark, Norge og Sverige har vi gennem de seneste 13 år hjulpet over 130.000 mennesker til et friere liv uden briller og linser.

Øjenlaser: korrigerer dine synsfejl på 30 sekunder

Er du under 45 år, og lider du af nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl, er der flere øjenlasermetoder at vælge imellem. I de senere år har teknologien udviklet sig, hvilket betyder, at det kun tager cirka 30 sekunder at rette almindelige synsfejl.

Alle øjne er unikke, og derfor foretager vi en omfattende forundersøgelse, for at afgøre hvilken metode, der passer bedst til lige præcis dine øjne. Der er mange, der gerne vil have en operation, men er bremset af frygt og usikkerhed. Men der er ikke noget at være bange for, vi gør alt hvad vi kan for at du skal være tryg før, under og efter din behandling. En sætning vi ofte hører, og som man kan læse på vores Trustpilot er: ”Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke gjorde det noget før”.

Den mest almindelige øjenlasermetode

Verdens mest anvendte øjenlasermetode er FS-LASIK. Det er et sikkert, smertefrit og har kort helingstid. Patienter får hurtigt godt syn og føler minimalt med ubehag. Vi benytter i Memira kun metoder, der er velprøvede med store mængder kliniske data, der viser et højt niveau af sikkerhed og patienttilfredshed.

Størst i Skandinavien

Memira har mere end 60 klinikker i Danmark, Sverige, Norge og Holland. Vi er størst på markedet, og du finder os over hele landet, hvilket er en sikkerhed for vores kunder. Memiras læger skal have udført mere end 5000 øjenoperationer, før de kan blive ansat hos os. Vi har en kvalitetsafdeling, der overvåger alle resultater og procedurer.

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid.

Genbrug af briller skaber nyt håb og bæredygtig fremtid. Hos Memira er vi dedikerede til at forbedre menneskers syn og livskvalitet over hele verden. Vores…

Læs mere
Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 30 juni 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål