Kan øjenlaser eller en linseudskiftning beskytte mod solens skarpe stråler?

Sol på næsen kan vi alle lide. Sol i øjnene derimod – det er lidt en anden sag. At læse i solen, er noget mange sætter pris på. Og har du ingen synsfejl, eller bruger du linser, er det ikke noget problem – for solbriller er en god løsning. De er ikke alene behagelige, de beskytter også mod de UV-stråler, vi så gerne vil undgå.

Men bruger du briller, antager løsningen straks en mere upraktisk eller dyr karakter. Solbriller med styrke, måske endda med flere styrker i form af glidende overgang, har en helt anden pris end almindelige solbriller. Finten med at sætte briller uden på solbriller eller solbriller uden på briller, eller skifte mellem briller og solbriller, det kan være en løsning. Men sjældent en god én. Vi kan i hvert fald nævne én der er bedre: en synskorrigerende operation. Med en øjenlaserbehandling eller en linseudskiftning slipper du af med dine synsfejl – og du kan vælge lige de solbriller du vil!

Hverken øjenlaser eller en linseudskiftning beskytter altså mod UV strålerne, men de kan alligevel gøre dit liv lidt enklere på solrige dage.

Memira kan hjælpe dig til en lettere hverdag. 3 ud af 4 kan få rettet deres synsfejl. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn. En øjenlaserbehandling tager i gennemsnit 30 sekunder pr. øje, og en linseudskiftning 15 minutter pr øje. Og så kan du leve livet! Uden briller og linser.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Download din brochure

Jeg er

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book