Kan øjenlaser eller en linseudskiftning beskytte mod solens skarpe stråler?

Sol på næsen kan vi alle lide. Sol i øjnene derimod – det er lidt en anden sag. At læse i solen, er noget mange sætter pris på. Og har du ingen synsfejl, eller bruger du linser, er det ikke noget problem – for solbriller er en god løsning. De er ikke alene behagelige, de beskytter også mod de UV-stråler, vi så gerne vil undgå.

Men bruger du briller, antager løsningen straks en mere upraktisk eller dyr karakter. Solbriller med styrke, måske endda med flere styrker i form af glidende overgang, har en helt anden pris end almindelige solbriller. Finten med at sætte briller uden på solbriller eller solbriller uden på briller, eller skifte mellem briller og solbriller, det kan være en løsning. Men sjældent en god én. Vi kan i hvert fald nævne én der er bedre: en synskorrigerende operation. Med en øjenlaserbehandling eller en linseudskiftning slipper du af med dine synsfejl – og du kan vælge lige de solbriller du vil!

Hverken øjenlaser eller en linseudskiftning beskytter altså mod UV strålerne, men de kan alligevel gøre dit liv lidt enklere på solrige dage.

Memira kan hjælpe dig til en lettere hverdag. 3 ud af 4 kan få rettet deres synsfejl. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn. En øjenlaserbehandling tager i gennemsnit 30 sekunder pr. øje, og en linseudskiftning 15 minutter pr øje. Og så kan du leve livet! Uden briller og linser.

Test: Hvilken behandling passer til dig

Fortsæt med at læse

Risiko ved brug af kontaktlinser

Risiko ved brug af kontaktlinser

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book