Synsnedsættelse hos børn – Privat øjenlæge ved Memira

Michelle opdagede i november 2022, at hendes datter Elvira på 4 år, fra den ene dag til den anden begyndte at skele. Her fortæller hun omkring forløbet hos Memira private øjenlæger – uden ventetid.

Til at starte med, var familien i tvivl om hvad det kunne være og valgte derfor at se det an. Over nogle dage viste det sig at blive værre, og Elvira begyndte at skele på begge øjne. Familien valgte derfor at kortlægge deres muligheder, og efter at have talt med egen læge og fået at vide, at der var lang ventetid hos øjenlægen i det offentlige, tog de fat i Memira – private øjenlæger.

“Jeg tror de fleste tænker, når de har børn, at de rigtig gerne vil have undersøgt hvis der er noget galt”. Michelle undersøgte derfor hvad der var af muligheder og også hvad der var det bedste for Elvira “Jeg kunne se, at man var ret kvalificeret i forhold til børneundersøgelser. Det var egentlig det udgangspunkt vi tog i forhold til at vælge Memira”

Besøget hos Memira

”Det jeg sådan indledende tænkte var, at det virkede ret velorganiseret og effektivt”. ”Fra jeg ringede ind, kunne vi komme fra den ene dag til den anden”. Det gav dem en ro at de ikke skulle forberede sig på ventetid. ”Der er jo mange ting i det, men alt fra rammer, atmosfæren og det at have følelsen af, at lægerne faktisk havde tid og tålmodighed til ens datter”. ”Også når det er nye rammer at komme ind til, i forhold til at få øjnene undersøgt”.

Michelle fortæller at de før Elvira fik briller ikke havde tænkt, at der var nogle ændringer i hendes adfærd. Men ser de tilbage nu, fortæller Michelle at ”når hun har været på legepladsen, har hun været enormt forsigtig”. “Der har også været noget i forhold til afstand, eks. når vi har læst og hun har set fjernsyn”. ”Ud over at vi tolker at synet er bedre med briller er der også noget omkring hendes humør og hendes adfærd. Hun er blevet mere udadvendt i det sociale”

Book privat øjenlæge Aarhus, København, Kolding og Aalborg

Såfremt du har mistanke om nedsat syn eller anden øjensygdom hos dit barn, er du altid velkommen til at booke en konsultation på vores hjemmeside eller kontakte os på tlf. 88 80 28 00.
Pris for konsultation er 995,-

Book en konsultation her

Book tid – Øjenlæge

Book tid til konsultation hos Memira private øjenlæger i København, Kolding, Aarhus og Aalborg.

En forundersøgelse hos vores øjenlæge koster 995 kr.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Spar 10.000,- på din grå stær operation

Få foretaget en grå stær operation inden 31 marts 2024 og få forundersøgelse, operation samt kontrol til 19.500 Kr.

Læs mere
Danmark tester synet

Danmark tester synet

Hos Memira støtter vi op om Øjenforeningens budskab om at få testet synet minimum en gang om året. Vidste du at 59% af danskerne er…

Læs mere
Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Synsudvikling og synsproblemer hos børn

Hos Memira Eyecenter ved vi hvor vigtigt det er med et godt syn hos børn. Det gælder både i børnehaven, i skole, under udannelse og…

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book