Giv dine gamle briller videre!

Memira samarbejder med Vision For Alll. Vi sørger for at dine briller bliver givet videre til én, der har hårdt brug for dem.

Når du har fået foretaget din øjenlaser eller linseudskiftning hos Memira, så sker der det fantastiske, at du ikke længere har brug for dine gamle briller. Måske kan det være lidt svært at skille sig af med noget, der har været så stor en del af “dig” – eller måske føles det bare rigtig dejligt.  Uanset hvad, så vil vi hos Memira meget gerne have dine gamle briller, når du er færdig med dem. 

I Memira tager vi nemlig hvert år på en rejse, der er arrangeret af velgørenhedsorganisationen Vision for All. Her medbringer vi alle de briller, som vores kunder har været så venlige at donere, til et land, hvor flertallet af indbyggere ikke selv har nogen muligheder for at betale for sådan et synshjæpemiddel.  Vision for All er en lille men meget engageret organisation, som vi støtter ved at bidrage med disse briller, som vi  sørger for at samle ind, rengøre, og opmåle. Derudover støtter vi også Vision for Alle ved at at sende en optiker med på deres rejser, så han eller hun kan hjælpe til at med at foretage din undersøgelser der er nødvendige, samt uddele briller til de mange der trænger.

Forestil dig hvilken fantastisk forbedring i livskvalitet det er, for ham eller hende, der altid har set dårligt – og som nu pludselig får muligheden for at se godt. Eller for det barn, som ikke har haft en jordisk chance for at følge med i undervisningen i skolen, fordi tavlen er sløret. Nu hvor barnet har fået doneret et par briller, kan det pludselig fungere og studere på helt samme måde, som de andre børn i klassen.

Ved at du overrække de briller, som du ikke længere skal bruge, til os på klinikken, så bliver din øjenoperation hos Memira ikke blot til glæde for dig. Du glæder også en anden person og din handling gør en kæmpe forskel i hans eller hendes liv. Så giv glæden videre – giv dine gamle briller til Memira.

Du kan læse mere om vores rejser til El Salvador med Vision for All i vores blog.

Download din brochure nu!

Jeg er

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Hvilke synsfejl findes – og hvordan korrigerer vi dem?

Øjet er et meget komplekst organ, og der er mange faktorer, der kan påvirke dets sundhed og kvaliteten af synet. Med hensyn til synsfejl findes der primært fire typer: nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Læs mere
Information i forbindelse med covid-19

Information i forbindelse med covid-19

Memira er en speciallægepraksis, derfor er alle vores klinikker åbne. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger og lever op til alle gældende regler. Du kan derfor trygt besøge vores klinikker.

Læs mere
Tilgængelighed hos Memira

Tilgængelighed hos Memira

At opleve friheden uden briller og linser er noget, vi i Memira ønsker at kunne tilbyde så mange mennesker som muligt. Hvis du har en øjensygdom, eller er din synsfejl ikke stabil, så siger vi nej tak til at opererer.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book