Hvor sikkert er det at få en øjenoperation i udlandet?

At få foretaget operationen i udlandet kan indledningsvis opleves billigere, men det kan også blive vældigt dyrt og omstændigt. Det er vigtigt, at man tænker det godt og grundigt igennem, når man vælger, hvem der skal foretage ens synskorrigerende operation. Det gælder uanset om man vælger at få operationen foretaget her i landet eller udenlands.

Som patient er du sårbar i udlandet, idet du måske befinder dig i et miljø med tropiske sygdomme og en bakterieflora, som vi danskere slet ikke er vant til. Det er også sværere at forsikre sig om klinikkens kompetencer og rygte i et andet land. Hvis du bliver opereret i Danmark på en certificeret klinik, så opfylder de alle krav til sikkerhed, og operationen udføres af et erfarent og autoriseret personale.

Husk det er vigtigt, at der med jævne mellemrum følges op på din operation. Hvis du vælger at blive opereret i udlandet, kan det blive svært at få samme kontinuitet og det bliver dyrere at få foretaget de nødvendige efterkontroller, eftersom der oftest er tale om lange rejsestrækninger.

Patienterstatningen, som giver dig ret til erstatning hvis du skades i forbindelse med sundhedspleje, gælder ikke for sundhedspleje/behandling man har fået foretaget udenlands.

Var denne side nyttig?

Spørgsmål?

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 15:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book