Hvilke farver fremhæver dine øjne?

Forskellige farver fremhæver øjnene på forskellige måder. Så hvis du gerne vil have dine øjne til at “poppe lidt ekstra” og få lidt mere opmærksomhed – måske nytårsaften eller bare til hverdag – så bør du læse dette indlæg!

lindahallberg_727

Linda Hallberg, som er makeup-artist og har fået foretaget sin øjenlaser hos Memira for at slippe for briller  og linser. Her giver hun dig sine bedste tips til,  hvordan du lægger øjenmakeup – både til hverdag og fest.

Alting handler om kontraster!

Bruger du en farve som er kontrastfarve til dine øjne, så vil dette fremhæve dem mest muligt. Det er også grunden til at jeg bruger mange farver på mine billeder, så I kan se, hvordan det fungerer og hvilke effekter farverne kan have. Du kan naturligvis vælge at tone farverne helt eller delvis ned og alligevel få øjnene til at blive fremhævet på en smuk måde.

Brune øjne

brown

Hvis du har brune øjne – og virkelig vil have dem til at se brune ud – så benyt dig af blå toner. Blå og brun er hinandens kontrastfarver og sætter fokus på øjnene. Test det selv ved at anvende mørkeblå øjenskygge i stedet for sort, næste gang du sminker dig. Har du brune øjne, så er du faktisk så heldig, at næsten alle farver fremhæver dine øjne – afhængig af hvilken slags brune de er, selvfølgelig. Jeg er personligt meget misundelig på alle med brune øjne, da ALLE farver klæder dem så smukt!

Blå øjne

blue

Har du blå/grå øjne, så er orange den farve, der får dine øjne til at blive fremhævet. Du kan tilmed anvende røde eller lilla toner for virkelig at få øjnene til at “poppe”.

Grønne øjne

green

Grønne øjne fremhæves meget smukt med lilla toner. Og selv med rød eller orange kan du opnå et rigtig flot resultat.

Marmorerede øjne

Har du marmorerede øjne med forskellige farver, så er det sjovt at teste med forskellige farver øjenmakeup, for at fremhæve de forskellige farver i øjet. Er dine øjne f.eks. grøn-brune, så gå efter mine forslag herover: Test med blå for at fremhæve det brune, eller med lilla for at få den grønne farve i øjet til at fremstå mere dominerende.

Jeg foreslår, at du, næste gang du skal lægge makeup, prøver at lege med lidt kontrastfarver – eller bare nogle detaljer i din kontrastfarve – så skal du bare se, hvordan dine øjne bliver fremhævet på en hel anden måde.

Før i tiden var det sådan, at man skulle bruge blå øjenskygge, hvis man havde blå øjne o.s.v. Men blå fremhæver ikke blå! Det kan også stadig være rigtig flot at have blå øjenskygge på, når man har blå øjne – men det giver bare et væsentligt enklere og mere sofistikeret udtryk med en kontrastfarve. På den måde bliver det heller ikke “glasur ovenpå flødeskum”.

Denne lille guide fortæller hvordan man FREMHÆVER øjnene – og ikke hvad du skal og ikke skal. Alle skal selvfølgelig lægge deres makeup præcis som de har lyst til. Så længe man føler sig fin – så er man fin!

Linda Hallberg, der er makeup-artist og blogger, har fået foretaget en øjenlaser hos Memira. Læs hvad der fik hende til at tage beslutningen om at slippe for briller og linser her.

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Fortsæt med at læse

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær

Hvad er grå stær? Har det noget med fugle at gøre? Hvorfor udvikler man det og hvordan behandles det?

Læs mere
Hvorfor vælge Memira?

Hvorfor vælge Memira?

Der er mange gode grunde til at vælge Memira. Bl.a. vores specialuddannede personale, lange erfaring og vores dedikerede kvalitetsarbejde.

Læs mere
13 fun facts om øjet

13 fun facts om øjet

Øjet er et fantastisk organ! Det står for 80% af de sanseindtryk vi får i løbet af en dag. Man kalder det for sjælens spejl, og det er mere unikt end et fingeraftryk. Som de øjennørder vi er, har vi her samlet en liste men fun facts om øjet!  

Læs mere

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book