Christer sejler videre – uden briller!

Christer Faith-Ell er 56 år og arbejder i en bank. Han er meget aktiv i sin fritid og dyrker flere forskellige typer af sport, men hans helt store interesse er at sejle.

Kun få timer efter operationen fik jeg et super-kick! Jeg kunne læse på mobilen – ved laveste lysstyrke! Det har jeg ellers ikke kunnet i mange-mange år.

Efter at have haft perfekt syn det meste af sit liv, blev Christer for ti år siden ramt af alderssyn. Han oplevede det ved, at teksten blev mindre og mindre, og til sidst var armene ikke lange nok. Briller føltes som en begrænsning, så i lang tid forsøgte han at klarer sig uden dem. Det resulterede så i hyppige hovedpiner, og at han ikke fik læst så mange bøget som tidligere. Men faktisk var det at sejle, det som var dårligst i kombinationen med briller.

– Jag har ødelagt mange briller om bord på båden. Og så er der det med duggen – briller er altså ikke optimale på en båd. Så der var flere aspekter ved det, siger Christer.

Undersøgelse hos Memira

Christer besluttede sig for at gå til en undersøgelse for at finde ud af, om han kunne blive opereret.

– Selve undersøgelsen var interessant. Man kommer jo ind med et ønske og forhåbning om, at det vil være muligt at gennemføre. Jag fik en masse oplysninger her, som jeg ikke vidste noget om på forhånd. Bland andet om selve teknikken for hvordan man udskifter den naturlige linse med en kunstig. Så det var altså super interessant, siger han.

Linseudskiftning hos Memira

Ved undersøgelsen fik Christer at vide, at han var egnet til operation, og at kan kunne blive fri for sit alderssyn – og dermed brillerne. Han besluttede at booke tid til en linseudskiftning.

– Jag synes selve operationen var super fascinerende. Og jeg følte nærmest vi var færdige før vi startede. Det gik meget, meget hurtigt, og jeg følte overhoved ingen smerte. Meget interessant oplevelse. Kun få timer efter operationen fik jeg et super-kick! Jeg kunne læse på mobilen – ved laveste lysstyrke! Det har jeg ellers ikke kunnet i mange-mange år, siger han.

Tiden efter linseudskiftning

I dag oplever Christer en stor befrielse, både i sin hverdag og i sin udøvelse af hans fritidsinteresser.

– Mit syn, i dag, er rigtig meget bedre. Jeg har lagt brillerne, fordi jeg kan læse spå skærmen på kontoret og på mobilen, når jag vil. At sejle uden briller er en befrielse. Bare dét ikke at skulle tænke: ”har jeg brillerne med ombord?”, ”kommer jeg til at ødelægge dem igen i dag?”. Så det er en super skøn følelse, siger han.

 

Christer Faith-Ell

Arbejde:
Bankansat

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
56 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Flere kunder

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Lamar Mahmuzic

Lamar Mahmuzic

DJ

Du glemmer allerede, at du har haft dårligt syn efter 1-2 uger

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book