Emil Thorup

Emil Thorup

Indretningsarkitekten Emil Thorup har brugt briller, siden han var 12 år gammel. Som 39 årig besluttede han sig for at få en øjenlaseroperation hos Memira.

“Jeg havde frygtet, at det var sådan noget med, at man kunne se en nål komme ind direkte i øjeæblet, men det er der overhoved ikke noget af”, siger Emil Thorup med et smil og fortæller, hvor overrasket han er over, hvor hurtigt han er kommet oven på efter hans øjenlaseroperation hos Memira:

“Jeg er overasket over, hvor lidt invasiv sådan en operationen er— og hvor hurtigt man kommer sig”, siger han og fortsætter:

“Det bedste ved operationen er, at jeg fuldstændig har glemt, at jeg har fået en øjenlaseroperation, og der er kun gået 2-3 uger— jeg tænker slet ikke over det”, siger Emil Thorup, der blot nyder at have fået et frit liv uden briller og linser:

Brille- og linsefri på 15 minutter

“Det er fuldstændigt vildt ikke at skulle bruge tid på noget, som jeg har brugt hver dag i 27 år— blot ved at få en operation, der tog 15 minutter”, siger han og giver et godt råd til dig, der måske er nervøs for at få en øjenoperation.


“Mit bedste råd er: få en konsultation hos Memira, og få alt snakket fuldstændigt igennem, så du kan føle dig helt tryg” siger han og fortsætter:


“Hver gang jeg tænker over, at jeg ikke skal bruge briller eller kontaktlinser mere, er det en fuldstændig vild følelse. Det eneste jeg kan sige er, at jeg er ked af, at jeg ikke har fået lavet operationen for 5 år siden”, siger Emil Thorup afslutningsvis.

Emil Thorup

Arbejde:
Indretningsarkitekt

Synsfejl:
Nærsynethed

Behandling:
FS-LASIK

Alder ved operation:
39 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Jeg er overasket over, hvor lidt invasiv sådan en operationen er— og hvor hurtigt man kommer sig

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book