“Morgenen efter laser, var en helt ny verden, da jeg ikke skulle bøvle med mine kontaktlinser.” Camilla Bay, Content Creator, Øjenlaser

Gitte Salling

For nogle år siden var Gitte på ferie med sin kæreste og her blev hun første gang opmærksom på hendes alderssyn, da hun nappede sin kæreste briller og alting pludselig blev kæmpe stort. Der var derfor ingen tvivl hos Gitte Salling, da hun hørte omkring muligheden for et linseudskift.

“Det giver mig en øget livskvalitet, ikke at skulle bruge briller.” Gitte Salling, Indehaver af træningskæden Energii.

Da jeg hørte omkring linseudskift, var valget ikke så svært.

Gitte lever et meget aktivt liv med undervisning og online coaching hvor hun også laver skræddersyede træningsprogrammer til hendes klienter.

“Jeg var til en forundersøgelse, hvor de sagde at de havde et afbud dagen efter og det tog jeg. Det har bare været et fantastisk forløb”, siger hun.

Som alle andre havde Gitte sine bekymringer inden operation:

“Jeg spurgte om det gør ondt, da det var min første bekymring og min største, men de sagde at det ikke gør ondt. Man kan selvfølgelig mærke, at der er nogen der piller ved noget, men det gør ikke ondt.”

Farvel til læsebrillerne

Efter ferien begyndte Gitte at købe en masse briller, som hun havde liggende alle muligesteder, men det blev hun simpelthen så træt af.

“Det bedste er, at nu kan jeg se og jeg skal ikke bruge briller, det er helt klart det bedste. Så er jeg imponeret over, at jeg føler at jeg har fået mit syn tilbage som da jeg var 14 år nærmest og det holder jo resten af mit liv. Så det er selvfølgelig det bedste at jeg har fået mit syn tilbage.”

Livet efter linseudskift

Efter operationen lever Gitte livet uden læsebriller. Hun er så glad for den beslutning hun tog om at få skiftet sine linser ud og deler gerne sin fortælling med hendes klienter.

“Jamen jeg siger bare gør det, fordi livet er kort til andet. Det er en kæmpe gave og det giver mig virkelig  stor livskvalitet at man ikke hele tiden skal finde de briller frem og man kan se alt, både på telefonen, når man skal læse en bog eller når man lige skal se et eller andet når man er ude at handle. Før i tiden skulle jeg hele tiden have brillerne med. For mig er der ingen tvivl, det er det bedste jeg har gjort hele mit liv, slut.” siger Gitte Salling

Gitte Salling

Arbejde:
Indehaver af træningskæden Energii

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
50 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“For mig er der ingen tvivl, det er det bedste jeg har gjort hele mit liv, slut.”

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Træt af briller og kontaktlinser?

Få svar på om du kan blive fri for dem med øjenlaser eller en linseudskiftning! Book undersøgelse.

Eller ring 88 80 28 00

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book