Gitte Salling

Arbejde:

Indehaver af træningskæden Energii

Synsfejl:

Alderssyn

Behandling:

Linseudskiftning (RLE)

Gitte Salling

For nogle år siden var Gitte Salling på ferie med sin kæreste og her blev hun første gang opmærksom på hendes alderssyn, da hun nappede sin kæreste briller og alting pludselig blev kæmpe stort. Der var derfor ingen tvivl hos Gitte Salling, da hun hørte omkring muligheden for et linseudskift.

“Det giver mig en øget livskvalitet, ikke at skulle bruge briller.” Gitte Salling, Indehaver af træningskæden Energii.

Da jeg hørte omkring linseudskift, var valget ikke så svært.

Gitte Salling lever et meget aktivt liv med undervisning og online coaching hvor hun også laver skræddersyede træningsprogrammer til hendes klienter.

“Jeg var til en forundersøgelse, hvor de sagde at de havde et afbud dagen efter og det tog jeg. Det har bare været et fantastisk forløb”, siger hun.

Som alle andre havde Gitte Salling sine bekymringer inden operation:

“Jeg spurgte om det gør ondt, da det var min første bekymring og min største, men de sagde at det ikke gør ondt. Man kan selvfølgelig mærke, at der er nogen der piller ved noget, men det gør ikke ondt.”

Farvel til læsebrillerne

Efter ferien begyndte Gitte Salling at købe en masse briller, som hun havde liggende alle muligesteder, men det blev hun simpelthen så træt af.

“Det bedste er, at nu kan jeg se og jeg skal ikke bruge briller, det er helt klart det bedste. Så er jeg imponeret over, at jeg føler at jeg har fået mit syn tilbage som da jeg var 14 år nærmest og det holder jo resten af mit liv. Så det er selvfølgelig det bedste at jeg har fået mit syn tilbage.”

Livet efter linseudskift

Efter operationen lever Gitte livet uden læsebriller. Hun er så glad for den beslutning hun tog om at få skiftet sine linser ud og deler gerne sin fortælling med hendes klienter.

“Jamen jeg siger bare gør det, fordi livet er kort til andet. Det er en kæmpe gave og det giver mig virkelig  stor livskvalitet at man ikke hele tiden skal finde de briller frem og man kan se alt, både på telefonen, når man skal læse en bog eller når man lige skal se et eller andet når man er ude at handle. Før i tiden skulle jeg hele tiden have brillerne med. For mig er der ingen tvivl, det er det bedste jeg har gjort hele mit liv, slut.” siger Gitte Salling

Book tid

Se ledige tider og book en forundersøgelse, der giver svar på om du kan slippe for briller og linser.

Eller book via telefon på 88 80 28 00

“Morgenen efter laser, var en helt ny verden, da jeg ikke skulle bøvle med mine kontaktlinser.” Camilla Bay, Content Creator, Øjenlaser

“For mig er der ingen tvivl, det er det bedste jeg har gjort hele mit liv, slut.”

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book