Lene Westh

Jeg var træt af bøvlet med kontaktlinser, og kunne slet ikke lide at have briller på. Desuden kneb det at læse med kontaktlinserne, så jeg skulle have en læsebrille uden på kontaktlinserne. Og så blev øjnene tørre og trætte. Jeg er som informationsmedarbejder hos Memira en god ambassadør ude på messerne og alle andre steder.

Behandlingen var imponerende. Det gik hurtigt og smertefrit. Jeg vidste jo en del om behandlingen i forvejen, men var alligevel overrasket over, hvor nemt det gik.

Det er bare så dejligt. Jeg føler mig meget mere fri, og min irritation i hverdagen over små ting, der generede mig pga. synet, er pist borte. Jeg er taknemmelig over, at jeg var egnet til sådan en operation. Jeg sætter stor pris på mit nye syn.

Jeg forventede at kunne fungere uden briller og kontaktlinser, men vidste godt, der kunne være lidt udfordringer med afstand til computeren. Men her har jeg ingen problemer, så alt fungerer fint. Det er ca. 2 måneder siden, jeg blev opereret, og det er gået LANGT bedre og hurtigere end forventet med mit syn.

Memira er et professionelt firma med super god service og søde mennesker hele vejen igennem. Jeg følte mig meget tryg og godt informeret.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg synes, at når vi har denne mulighed, skal andre mennesker kende til den. Jeg anbefaler det til alle på min vej, da det giver større livskvalitet, og vi burde bruge meget mere tid og penge på at “renovere” os selv frem for de materialistiske ting som hus og bil m.m.

Lene Westh

Arbejde:
Klinikansvarlig hos Memira

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
53 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book