Lene Westh

Jeg var træt af bøvlet med kontaktlinser, og kunne slet ikke lide at have briller på. Desuden kneb det at læse med kontaktlinserne, så jeg skulle have en læsebrille uden på kontaktlinserne. Og så blev øjnene tørre og trætte. Jeg er som informationsmedarbejder hos Memira en god ambassadør ude på messerne og alle andre steder.

Behandlingen var imponerende. Det gik hurtigt og smertefrit. Jeg vidste jo en del om behandlingen i forvejen, men var alligevel overrasket over, hvor nemt det gik.

Det er bare så dejligt. Jeg føler mig meget mere fri, og min irritation i hverdagen over små ting, der generede mig pga. synet, er pist borte. Jeg er taknemmelig over, at jeg var egnet til sådan en operation. Jeg sætter stor pris på mit nye syn.

Jeg forventede at kunne fungere uden briller og kontaktlinser, men vidste godt, der kunne være lidt udfordringer med afstand til computeren. Men her har jeg ingen problemer, så alt fungerer fint. Det er ca. 2 måneder siden, jeg blev opereret, og det er gået LANGT bedre og hurtigere end forventet med mit syn.

Memira er et professionelt firma med super god service og søde mennesker hele vejen igennem. Jeg følte mig meget tryg og godt informeret.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg synes, at når vi har denne mulighed, skal andre mennesker kende til den. Jeg anbefaler det til alle på min vej, da det giver større livskvalitet, og vi burde bruge meget mere tid og penge på at “renovere” os selv frem for de materialistiske ting som hus og bil m.m.

Lene Westh

Arbejde:
Klinikansvarlig hos Memira

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
53 år

Vi har valgt og anbefaler Memira!

Jacob Riising

Jacob Riising

TV-vært og forfatter

Da Jacob Riising var i starten af de tredive, kunne han mærke at hans syn var begyndt at blive forværret, når han skulle læse tæt på. Det var især, når…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Jesper Høvring

Jesper Høvring

Dressmaker og designer

Jesper begyndte for en 5-6 år siden at bruge læsebriller, da han kunne mærke at hans syn var blevet gradvist dårligere, især når han skulle se noget tæt på. Til at starte med, valgte Jesper de helt billige briller, men gik så over til briller med glidende overgang.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Marie Plum

Marie Plum

Selvstændig kommunikationsrådgiver

Marie begyndte at bruge briller som 25 årig, da hun studerede. Hun sad længe foran computeren og tekstbøger og fik spændingshovedpine ret ofte, indtil hun gik til en optiker. Her fandt hun ud af, at hun havde en temmelig slem bygningsfejl, som hun kompenserede for ved at spænde øjenmuskulaturen. Med briller kunne hun endelig slappe af. Men grundet bygningsfejlen var kontaktlinser ikke en mulighed.

Synsfejl: Bygningsfejl
Behandling: FS-LASIK

Ring til os

Kundeservice
Telefonen har åben:
Man-Tor 08:00 – 17:00
Fre: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i Kolding / Aalborg / Aarhus
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book