Mariann Kristensen

Jeg var nærsynet på begge øjne, og havde også alderssyn. Jeg havde svært ved at se tingene på afstand, hvor jeg så alting sløret. Jeg har aldrig brugt hverken briller eller linser, og opdagede først, hvor slemt det stod til, da jeg fik en prøvebrille på. Pludselig stod alt knivskarpt. Jeg har gået rundt i en sløret verden uden at vide det.

Alt gik stille og roligt. Der var en meget afslappet stemning på klinikken, og både optikere, sygeplejersker og kirurg var meget behagelige. Der var overhovedet ingen smerte forbundet med behandlingen og intet ubehageligt.

Det er skønt at kunne køre bil og se skiltene, inden jeg kommer helt hen til dem. Ligeledes at kunne se ud af vinduet derhjemme og nyde udsigten og alle farverne, der er blevet helt klare. selv rådyrene på markerne ser jeg klart og tydeligt. Jeg troede, at jeg ville få lidt problemer med at arbejde ved computeren, men der er ingen problemer. Det skal lige siges, at jeg kun blev opereret på det dominerende øje, så jeg bruger det opererede øje til at se langt med og det andet til at læse med. der gik en lille måned, inden jeg havde vænnet mig til det.

Jeg havde selvfølgelig en forventning om at kunne undvære briller i fremtiden og at kunne se klart på alle afstande. Det er til fulde indfriet.

Memira er meget professionel og meget seriøs. De fortæller meget ærligt om de komplikationer, der evt. kan opstå og den tilvænningstid, der er. Personalet er alle utroligt søde og venlige. Der er en god atmosfære på klinikken, og man kan mærke, at de brænder for deres fag.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg jo kan se, at det har givet mig en meget lettere hverdag og en bedre livskvalitet. Min mand har også fået linseudskiftning på begge øjne, og min svigersøn er blevet laserbehandlet for nærsynethed og ser i dag 150%. Så derfor vil jeg anbefale Memira til alle, jeg møder på min vej, der enten bruger briller eller linser.

Mariann Kristensen

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
49 år

Vores kunder

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll

Tv-vært

Mattias Hundebøll er, udover tv-vært, far med stort F. Han er aldrig blevet rigtig gode venner med sine kontaktlinser, og brillerne blev en udfordring i samværet med sine børn, som…

Armand Duplantis

Armand Duplantis

Verdensrekordholder i Stangspring

Armand Duplantis har verdensrekorden i stangspring med 6.18 meter indendørs og 6.15 meter udendørs. Han er desuden Olympisk mester. Han har fået lavet øjenlaser hos Memira, hvilket har givet ham stor frihed.

Tomas Persson Nordahl

Tomas Persson Nordahl

IT-tekniker og motorcross-kører

Det er virkelig sejt, at sådan et kort indgreb kan gøre så stor en forskel.

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 17:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book