Mariann Kristensen

Jeg var nærsynet på begge øjne, og havde også alderssyn. Jeg havde svært ved at se tingene på afstand, hvor jeg så alting sløret. Jeg har aldrig brugt hverken briller eller linser, og opdagede først, hvor slemt det stod til, da jeg fik en prøvebrille på. Pludselig stod alt knivskarpt. Jeg har gået rundt i en sløret verden uden at vide det.

Alt gik stille og roligt. Der var en meget afslappet stemning på klinikken, og både optikere, sygeplejersker og kirurg var meget behagelige. Der var overhovedet ingen smerte forbundet med behandlingen og intet ubehageligt.

Det er skønt at kunne køre bil og se skiltene, inden jeg kommer helt hen til dem. Ligeledes at kunne se ud af vinduet derhjemme og nyde udsigten og alle farverne, der er blevet helt klare. selv rådyrene på markerne ser jeg klart og tydeligt. Jeg troede, at jeg ville få lidt problemer med at arbejde ved computeren, men der er ingen problemer. Det skal lige siges, at jeg kun blev opereret på det dominerende øje, så jeg bruger det opererede øje til at se langt med og det andet til at læse med. der gik en lille måned, inden jeg havde vænnet mig til det.

Jeg havde selvfølgelig en forventning om at kunne undvære briller i fremtiden og at kunne se klart på alle afstande. Det er til fulde indfriet.

Memira er meget professionel og meget seriøs. De fortæller meget ærligt om de komplikationer, der evt. kan opstå og den tilvænningstid, der er. Personalet er alle utroligt søde og venlige. Der er en god atmosfære på klinikken, og man kan mærke, at de brænder for deres fag.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg jo kan se, at det har givet mig en meget lettere hverdag og en bedre livskvalitet. Min mand har også fået linseudskiftning på begge øjne, og min svigersøn er blevet laserbehandlet for nærsynethed og ser i dag 150%. Så derfor vil jeg anbefale Memira til alle, jeg møder på min vej, der enten bruger briller eller linser.

Mariann Kristensen

Synsfejl:
Alderssyn

Behandling:
Linseudskiftning (RLE)

Alder ved operation:
49 år

Book tid

Se ledige tider og book en undersøgelse

Eller book via telefon på 88 80 28 00

Vores kunder

Linse Kessler

Linse Kessler

Tv-kendis & influencer

For nogle år siden begyndte Linses syn at blive dårligere og dårligere. Linse besluttede sig derfor for at gøre noget ved problemet og valgte at få en linseudskiftning hos Memira.

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Helle Gade

Helle Gade

Administrativ salgsassistent

Helle Gade Helle bruger, som mange andre danskere, en masse tid foran en computerskærm, men faktisk ikke bare én computerskærm. Hun har nemlig en supportfunktion, der kræver, at hun også…

Synsfejl: Alderssyn
Behandling: Linseudskiftning (RLE)
Louise Kunø

Louise Kunø

Designer

Louise har investeret i sig selv ved at blive fri for briller. ”Jeg har det sådan nu: ALLE burde jo få rettet deres øjne, det er jo livskvalitet.”

Synsfejl: Nærsynethed
Behandling: FS-LASIK

Chat med os

Chat med kundeservice

Udenfor vores åbningstider
Man - Tors 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:30
chatter du med vores chatbot.

Ring til os

Kundeservice
Man-Tors: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Ring på 88 80 28 00

Privat øjenkonsultation i København
Ring på 70 22 12 32

Stille et spørgsmål

Find ud af mere

Download brochure
Download

Se vores priser
Pris øjenlaser
Pris linseudskiftning

Se vores tider
Book