Mariann Kristensen

Jeg var nærsynet på begge øjne, og havde også alderssyn. Jeg havde svært ved at se tingene på afstand, hvor jeg så alting sløret. Jeg har aldrig brugt hverken briller eller linser, og opdagede først, hvor slemt det stod til, da jeg fik en prøvebrille på. Pludselig stod alt knivskarpt. Jeg har gået rundt i en sløret verden uden at vide det.

Alt gik stille og roligt. Der var en meget afslappet stemning på klinikken, og både optikere, sygeplejersker og kirurg var meget behagelige. Der var overhovedet ingen smerte forbundet med behandlingen og intet ubehageligt.

Det er skønt at kunne køre bil og se skiltene, inden jeg kommer helt hen til dem. Ligeledes at kunne se ud af vinduet derhjemme og nyde udsigten og alle farverne, der er blevet helt klare. selv rådyrene på markerne ser jeg klart og tydeligt. Jeg troede, at jeg ville få lidt problemer med at arbejde ved computeren, men der er ingen problemer. Det skal lige siges, at jeg kun blev opereret på det dominerende øje, så jeg bruger det opererede øje til at se langt med og det andet til at læse med. der gik en lille måned, inden jeg havde vænnet mig til det.

Jeg havde selvfølgelig en forventning om at kunne undvære briller i fremtiden og at kunne se klart på alle afstande. Det er til fulde indfriet.

Memira er meget professionel og meget seriøs. De fortæller meget ærligt om de komplikationer, der evt. kan opstå og den tilvænningstid, der er. Personalet er alle utroligt søde og venlige. Der er en god atmosfære på klinikken, og man kan mærke, at de brænder for deres fag.

Jeg vil anbefale en behandling, fordi jeg jo kan se, at det har givet mig en meget lettere hverdag og en bedre livskvalitet. Min mand har også fået linseudskiftning på begge øjne, og min svigersøn er blevet laserbehandlet for nærsynethed og ser i dag 150%. Så derfor vil jeg anbefale Memira til alle, jeg møder på min vej, der enten bruger briller eller linser.